dijous, 30 de juliol del 2009

Estat de les obres_9

Pengem noves fotografies de les obres fetes avui mateix dia 30 de juliol del 2009.

4 comentaris:

Greta, Eli & Matthias ha dit...

Segons les fotos estan construint els edificis A (c/ Rosa de Luxemburg) i C (c/ Cinta Amigó).

Algú sap quan comencen l'edifici B (c/ Carolina Catasús)?

Matthias

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Durant la última reunió que la Comissió va tenir amb Promunsa abans de les vacances d'estiu se'ls va plantejar si les obres continuaven a bon ritme i si s'estaven complint els terminis establerts.

Efectivament, les estructures de tots 3 edificis (murs de contenció, fonaments, etc) estan acabades. La diferència que es veu actualment està en que els edificis A (Rosa de Luxemburg) i C (Cinta Amigó) ja s'estan començant a pujar (com podeu veure a les imatges).

Les línies elèctriques que passen just per sobre on ha d'anar l'edifici B (Carolilna Catasús) impossibiliten la col·locació de la grúa necessària per pujar l'edifici.

Sorpresos, vam mostrar el nostre enuig i sorpresa per la notícia.

Els representants de Promunsa ens van assegurar que els treballs per soterrar aquestes línies acabaran a mitjans del mes de setembre. Serà llavors que l'edifici B començarà a pujar.

Unknown ha dit...

Hola. Benvinguts a tots de les vacances.
Un cop ja em tornat, m'agradaria aclarir algunes coses.
En primer lloc voldria agrair a la Comissió tot el que ha fet per nosaltres, i tot el temps que ha dedicat. Moltes gràcies.
Doncs bé, vull aprofitar aquesta eina, per tal d'informar a tots els que es connectin, que tinc els meus dubtes que en siguin gaires, d'algunes coses que no crec que estiguin del tot aclarides.
En primer lloc, ja em rebut la carta de Promunsa amb les millores. Doncs bé, jo vaig estar a la reunió que es va votar les millores a proposar i es va quedar de la següent manera:
es plantejarien les millores a Promunsa per tal de que les estudiessin i un cop es resolgués tindríem una reunió els veïns per tal de votar un altre cop, si acceptàvem de nou les propostes acceptades o variades per Promunsa. Aquest pas veig que ja no s'ha complert. A més a més, encara no sabem per que hi han propostes que no han estat acceptades. Quan ens van convocar a Can Ginestar l'Ajuntament, es va dir que el PVC no podia ser. No es va aclarir el per que. Jo personalment m'he informat i en contra del que puguin dir, a Sant Just hi ha una ordre signada pels partits polítics, de no utilització del PVC, però que quedi clar, és una ordre, però això no impedeix que no es pugui realitzar!! No és una llei!!!
Això tothom que tingui interès ho pot preguntar i així serà informat.
Altre qüestió, la Comissió d'afectats, considero que actua de manera no igualitària. Hi han dos comentaris que estan relacionats en l'apartat de nova comunicació de Promunsa, que no has estar contestats, però en canvi, el que feia referència al tema de l'edificació del bloc B, afegit posteriorment, es va respondre en menys de 24 hores.
No senyors, no, això no es fa així!
En aquests comentaris es demanen explicacions referents a les millores, de les quals, només cal tenir una mica d'interès o de coneixement dels temes, com per veure que no es tracta de cap millora tal i com esta proposat per Pomunsa. Podeu consultar els preus tant de parquet com de terrasso a molts distribuïdors de materials i veure-ho com el preu es equivalent. Ara bé, el cost de col·locació es molt més costos el del terrasso així com el sòcol.
NO ENS DEIXEM ENGANYAR!!!
Per altre banda, en cap cas s'havia plantejat en cap reunió, el tema de les millores de les portes. Penso que les decisions no es prenen de manera individual, sinó com a representats i col·lectives.
Promunsa ens ha enviat una carta amb la informació de les millores, es veritat, però que ho tinguin ben clar que ells no tenen cap potestat de canviar les condicions contractuals. Hi han hagut reunions d'adjudicataris, però no hi ha cap acte, d'aquestes reunions, signat pels propietaris. Per tant, l'obligació de Promunsa és la d'assegurar-se que totes aquestes millores han estat proposades i votades per part dels adjudicataris!!!! tenen l'obligació de respectar allò que es va signar en el moment de la signatura de la compra-venda.

Un cop més, gràcies per la vostra feina, però agrairia que aquesta fos de manera més representativa i donant tots els passos que calen.
Si ens em de reunir 10 cops, doncs ho fem, però no podem tirar coses endavant per iniciativa pròpia encara que després tost hi puguem estar d'acord.
Us proposaria convoca una reunió amb tots els afectat, veïns, i trobar solucions de tot el que ha quedat penjat.

Gràcies a tots!!!

Edu ha dit...

Estic totalment d'acord amb "Jo".

Si bé, considero que en el tema de les millores d'equipament será difícil arribar a un quorum entre tots i encara que hi arribem sempre hi haurá gent que no estarà d'acord.
En comptes d'una millora d'equipaments proposaría una reducció del preu final dels pisos, un 3% per exemple, amb aquest 3% que cadascú fes les millores que cregues convenients si així ho creu.
Per un altre banda, espero equivocar-me, pero tenint en compte l'estat de les obres no crec que al setembre de l'any que ve els pisos estiguin acabats, s'hauria de veure quines mesures prendre en aquest cas.