dimarts, 22 de juny del 2010

Estat DE LES OBRES_11

Gràcies a Erika, que ens ha fet arribar 4 imatges de com estan ara les obres.

En les vistes més generals es pot veure com, a poc a poc, l'edifici "B" va pujant entre la resta d'edificis que ja estan més avançats. Caldria accelerar una mica la construcció del "B".

Obres_21.06.2010

5 comentaris:

Miguel Ángel ha dit...

Hola!

M'agradaria saber si Promunsa ha informat a la comissió i als adjudicataris dels motius del retard en la construcció del Edifici B, ja que fins ara ningú ha comentat res al respecte!

Moltes gràcies

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Miguel Ángel,

des de la Comissió sempre demanem, a cada reunió, l'estat de les obres de construcció de tots els edificis i sempre ens diuen que el ritme és l'adequat i que cumpliran amb els terminis donats.

També cal tenir en compte que, ara mateix, l'edifici "B" està enmig de tot un seguit d'edificis que s'estan construint i que no deixen veure bé el ritme de les obres.

Que les línies elèctriques passessin just per sobre el terreny on havia de pujar l'edifici "B" ha fet molt de mal i per això aquest edifici porta un retard considerable si es compara amb els altres 2.

Durant la visita del dia 17 els adjudicataris de l'edifici "A" podrien fer fotografies de les obres de l'edifici "B" per veure com van i les penjaríem al bloc, si us sembla.

Unknown ha dit...

A la primera fotogragía...quin és
l'edifici B??????Algú m'ho podria
dir??? merci

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

l'edifici blanc és l'"A". El "B" és el que hi ha d'haver darrera el camió.

En les fotografies següents es veu un forat entre l'edifici "A" (el blanc) i un altre que s'està construint amb les una mena de xarxa vermella que el cobreix. El forat que hi ha entre tots 2 és l'edifici "B".

Unknown ha dit...

OK, moltes gracies per la informació, és a dir, que ni hi ha
cap planta del meu edifici, tan sols el parking, vaya tela...esperarem..., tinc tantes ganes de tenirlo ya... que et desesperes, pero tot lo bo es fa esperar, no ens desanimem. gracies un altre cop, i ànims als companys del meu edifici, el temps passa ràpid.