divendres, 10 de juny del 2011

CONDICIONS HIPOTECA EDIFICI B

Des de Promunsa ens avisen que la informació que estava donant Caixa Catalunya sobre les hipoteques de l'edifici B eren incorrectes. Informàven que el tipus d'interés és euribor + 1,25 però que el Pla d'Habitatge estipula que el tipus d'interés es calcula en base a l'IRPH i no l'euribor.

A l'adreça de correu afectats.illa2masllui@gmail.com se'ns ha posat en contacte una gestoria que ofereix aconseguir hipoteques amb un diferencial més baix. Si algú vol més informació al respecte feu-nos arribar un correu electrònic i us posarem en contacte amb ells perquè decidiu què us és més interessant.

Hem de recordar que NO subrogar-se a la hipoteca que ofereix Caixa Catalunya suposa haver de pagar les despeses de tasació, obertura de prèstec i demés que amb la subrogació no caldria pagar.

7 comentaris:

Carlos ha dit...

Jo ho he estat mirant en diferens entitats bancaries i les hipoteques de la caixa catalunya no és gens bona. De fet a mi me l'estan mirant uns amics i segurament la faré amb ells.

A més a més puc fer tranquilament una hipoteca a més anys y així anar més tranquil ja que la cuota surt super alta amb caixa catalunya.

Anna ha dit...

Carlos a tu et surt millor pel fet de tenir uns amics que t'ho miren no? Em podries dir amb quina entitat ho fas per mirar-ho si us plau.
Moltes gràcies!

Trisman ha dit...

¿NO ET RESPON?

Anna ha dit...

Carlos m'interessaria saber a quin entitat ho has preguntat per informar-me jo també.
Moltes gràcies!

peperra ha dit...

hola,
Yo también he pasado por esto y, ruego a aquellas personas como Carlos que hacen comentarios a medias que, por favor, maticen sus argumentarios. Es decir, ¿tus "colegas" te han dicho el coste de una hipotéca subrogada versus otra que no ?, porque son varios miles de euros..., ¿tus "colegas" te han explicado las ventajas y/o inconvenientes de un crédito hipotecario a 25 años (VPO) vs 30, 35 o, 40 años ???, concluyendo, todo tiene su pros y sus contras y, se deben nombrar. Os recomiendo que os acojáis a la hipotéca de CaixaCatalunya /CatalunyaCaixa.

saludos,
p.s.: el problema no es la hipotéca, sino, los acabados y/o sorpresas del piso....suerte !!!!

MISION IMPOSIBLE ha dit...

Hola,

Yo también he pasado por este tramite, soy del edificio A y tengo la hipoteca con la Caixa.

Miré en varias entidades, pero os aseguro que el coste de abrir una hipoteca con otra entidad, a parte de otros gastos, era muy superior al coste de acogerse a la subrogación, con la Caixa o Caixa Catalunya en vuestro caso.
Yo no tengo ningún interés en recomendar una entidad u otra, simplemente os lo digo como consejo y por experiencia propia.

Os saldrá mas a cuenta la subrogación.

Respecto a los desperfectos que os encontraréis en el piso, eso es bastante preocupante e indignante despues del tiempo q hemos esperado. Y lo que tardan en solucionarlos, ese es otro problema. Que jeta!

Joan ha dit...

Avui dia 20 d'agost acabo de llegir que el govern ha llançat una mesura amb la qual pretén facilitar la venda d'habitatge. Es tracta de la reducció de l'IVA que passa del 8% al 4%.

Atenció doncs perquè els que hem de signar la hipoteca del B, aquesta mesura ens afecta i ens podem estalviar molts diners.