divendres, 12 de desembre del 2008

Notícies sobre la primera Comissió de Seguiment

Dijous 11 de desembre el Sr. Enric Camats, gerent de Promunsa, i la Sra. Anna Hernández, regidora d'Urbanisme i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Just i Consellera Delegada de Promunsa van convocar la primera reunió de la Comissió de Seguiment de la promoció de l'Illa 2 del Mas Lluí a les 18'30 hores.

Aspectes interessants respecte les obres:
  • Abans de finalitzar l'any s'haurà enllestit tota la documentació administrativa del projecte. Àixò significa que el contracte entre Ajuntament i TEYCO- COPISA estarà signat abans del 31 de desembre i que la urbanització podrà començar passat festes.
  • Per extensió, les màquines de DRAGADOS entrarien al cap d'un mes, durant el mes de febrer, que és quan es preveu que estigui llesta la urbanització de l'Illa 2
  • Comptant 19 mesos des de llavors, que és el temps màxim d'execució de l'obra d'edificació, comptem que s'entregaran els pisos durant l'últim trimestre del 2010.
  • Els projectes tècnics complets es poden cosultar prèvia sol·licitud al mateix local de Promunsa. Igualment, quan estigui tot acabat, amb l'entrega del llibre de l'edifici també s'entrega tota la documentació tècnica del projecte.

Aspectes interessants sobre els accessos i els serveis (els membres de la Comissió estimem aquest punt com essencial i estratègic i hem fet saber la nostra preocupació al respecte):

  • Ara s'està enllestint el projecte executiu del pont que ha d'unir el barri amb la resta de Sant Just perquè és un projecte diferent al d'urbanització. Es licitaran les obres entre finals del 2009 i principi del 2010 i les obres s'iniciarien el mateix 2010. Per tant, és possible que entrem a viure als pisos i el pont encara no estigui finalitzat.
  • Per compensar el decalatge entre l'entrada a l'habitatge i el final de l'obra del pont, hem sol·licitat que s'habiliti una entrada i sortida directa de la zona que no ens faci passar per Sant Feliu, entenent que seria una solució transitòria i temporal.
  • Per evitar ser un barri exempt de serveis municipals (recollida d'escombraries, transport públic, neteja de carrers, etc) hem sol·licitat que l'Ajutament estudiï, des d'ara, les maneres de resoldre les mancances que ens podem trobar en aquest sentit.

Aspectes econòmics interessants:

  • Tant aviat com Promunsa signi el prèstec amb Caixa Catalunya, aquesta entitat entregarà els avals de l'edifici "B" i els adjudicataris d'aquest bloc de pisos hauran de passar per les oficines de Promunsa a recollir-lo. Prèviament es rebrà una carta explicant aquest tema.
  • L'Ajuntament es va mostrar sensible a fer una millora de materials en els acabaments o al tancament de la zona enjardinada (cosa prevista en el projecte de Miquel Roa) per compensar el retard en l'inici de es obres. S'estudiarà en profunditat més endavant.
  • En properes reunions es concretarà la manera com es poden ajornar els pagaments fraccionats que resten de les entrades que es van començar a abonar al febrer. Promunsa també ho veu viable i no hauria d'haver problema en fer-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I cada quant seran les reunions que tingui la comissio de seguiment?? hi ha alguna data prevista per la proxima?? els punts a tractar durant aquestes reunions els posareu al blog avanç de fer les reunions??
gracies
salutacions a tots!!!

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

La previsió per la propera reunió és fer-la després de festes, potser un cop començades les obres d'urbanització.

Els punts a tractar s'enviaran via correu electrònic a tots aquells propietaris que van facilitar la seva adreça el dia de l'assemblea del 15 de novembre.