dilluns, 2 de febrer del 2009

Resum de la II Assemblea d'adjudicataris

Resum dels punts que es van tractar a l'Assemblea de dissabte 31 de gener. Hi van assistir 45 persones, de les quals 36 eren adjudicataris d'habitatges.


Informació dates:

  • S’informa de la data d’inici de les obres: 2 de febrer, segons la documentació presentada als membres de la Comissió de Seguiment.
  • S’acorda que si no s’inicien en la data prevista es demanaran  explicacions per part dels responsables de Promunsa.
  • S’informa que el dimarts 3 de febrer els membres de la Comissió tenen una reunió amb els arquitectes encarregats del projecte d’urbanització on se’ls demanarà el tancament de la zona enjardinada comunitària, tot i que suposi un petit augment de les despeses de comunitat.


Acords aconseguits en concepte de millores als habitatges

  • S’informa que Promunsa ha proposat, en concepte de millora per compensar els retards en l’inici de les obres, canviar el gres del terra dels habitatges per parquet.
  • Es proposen altres alternatives degut a la falta de consens. Els membres de la Comissió es comprometen a fer arribar aquestes propostes a Promunsa perquè s’estudiïn detingudament. Són:

  1. Canviar la fusteria exteripor d’alumini per PVC- 17 vots
  2. Canviar el terra de gres per parquet- 10 vots
  3. Demanar la instal·lació del sistema d’aire condicionat per totes les vivendes- 7 vots
  4. Canviar els models de sanitaris per un model superior- 2 vots
  5. Demanar una congelació dels impostos municipals fins que disposem dels mateixos serveis que la resta de població
En el moment que Promunsa posi les alternatives que pot assumir sobre la taula es demanaran les característiques tècniques per poder escollir amb uns criteris clars.

 

Nova data d’entrega dels pagaments fraccionats

  • S’informa de l’acord aconseguit sobre la nova data de pagament del segon Termini de l’entrada: del 30 de març passa al 30 d’octubre.
  • S’informa que Promunsa ha enviat comunicacions respecta a aquest tema als 26 adjudicataris interessats.
Altres

  • David Constantí, adjudicatari d'un habitatge a l'edifici T, renúncia a formar part de la Comissió de Seguiment per motius laborals. El substituirà Àlex Colet.
  • Es pren nota de la situació particular d'Elena Barambio per comentar-la i aclarir-la durant la propera reunió amb Promunsa.
  • 3 adjudicataris van mostrar interés en formar part de la Comissió que realitzarà el seguiment de les obres. Són:
  1. Elena Barambio
  2. Maria Estany
  3. Jordi Maestre

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola som una parella que no vam podir asistir a la reunio del dissabte per problemes familiar...e vist que heu votat una serie de coses! els que no vam poder vindre no podem votar atraves de aqui o amb algun escrit? perque segur que molta gent que no va poder asistir no esta conforme amb els resultats.espero resporta urgentment.
salutacions

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Des de la Comissió ens sembla que la millor manera de fer aquestes votacions és de forma presencial perquè creiem fomenta la participació i és més legítim.

La convocatòria i els temes de les assemblees es pengen amb antel·lació per permetre als adjudicataris organitzar-se i assistir o no a la reunió i participar-hi.

Evidentment sempre n'hi ha que tenen causes de forç a major contra les que no s'hi pot fer res. Per això sempre us hem convidat a posar-vos en contacte amb la Comissió a través del correu electrònic (afectats.illa2masllui@gencat.cat) i comentar la vostra situació personal.

Si algú té alguna proposta concreta en aquest sentit ens la pot fer arribar a l'adreça de correu-e.

Anònim ha dit...

No estem gens d´acord amb el que s´està demanant.Estarem a una zona més que allunyada de la resta del poble i en canvi ens perocupen coses com tenir un jardí privat o posar parquet?
Sincerament con a gent traballadora que som la majoria del propietaris dels pisos, hauriem de mirar mes per coses que ens facilitin el anar i tornar de la feina i la bona movilitat enverns la resta del poble i no pas si hi ha parquet o aire condicionat al pis, que cadascú posi el pis al seu gust!!
Comencem a prioritzar les coses que ja es hora.

Descontents totalment.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

A l'última assemblea d'adjudicataris els membres de la Comissió ja vam explicar que per a nosaltres la connexió viària amb el poble, el transport públic, els equipaments i els serveis són temes prioritaris. Per això a cada reunió que tenim amb Promunsa els parlem d'aquestes qüestions i els recordem que no poden construir tot un barri en un lloc tant allunyat sense tenir-lo ben comunicat amb el poble.

Si fins ara no s'ha concretat res és perquè el tema va per llarg i no es resoldrà ràpidament. Però el tenim ben present.

La Comissió.