dilluns, 2 de març del 2009

Nova reunió de la Comissió de Seguiment

S'ha convocat una nova reunió de la Comissió de Seguiment el proper dimecres 18 de març a  les 18.30 hores.

Promunsa exposarà l'estudi de millores que els vam presentar després de l'assemblea del 31 de gener i ens donaran els resultats i les opcions possibles.

Els membres de la Comissió demanarem també per les característiques tècniques d'aquestes millores. També plantejarem temes com l'evolució de les obres i el seguiment del seu calendari, plans de serveis i equipaments previstos per a la zona, connexió amb el nucli de Sant Just.

Posteriorment a la reunió es penjarà un resum del seu contingut. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que en la reunió de demà es vagin tancant temes perquè estem parlant i parlant i res es concreta.
Sota el nostre punt de vista, s´haurien d´agilitzar les obres. no s´esta abançant gaire, i volem un compromis en ferm de que el transport urbà pasarà per la nostra zona en cuant ens donin les claus del habitatges.

Anònim ha dit...

Es va fer una reunió on es va votar les millores que es podien fer al habitatges, però aixó no pot ser suficient per modificar el que ja estava pactat.Per canviar les coses s´ha de comptar amb el vot de tots els propietaris en una reunió formal amb totes les parts implicades,tant el adjudicataris com promunsa.
Ens sap molt greu que s´hagin pactat unes millores només entre una minoria.
I qui no va pogues assistir per motius de feina o personals? No hi te dret a dir la seva?
Molt injust.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Precisament en la reunió on es va explicar la proposta de millora que ens va fer Promunsa els veïns allà presents van decidir no votar-la i fer una contraproposta amb una llista ampliada de possibles millores. Els membres de la Comissió ens vam comprometre a traslladar aquesta llista a Promunsa pel seu estudi. Així ho hem fet i Promunsa va acceptar realitzar aquest estudi. Quan ens doni els resultats tornarem a convocar una nova assemblea per explicar-ho i votar-ho de nou.

Es pot veure un resum de tot plegat a
http://illa2masllui.blogspot.com/2009/02/resum-de-la-ii-assemblea-dadjudicataris.html

Els membres de la Comissió entenem que hi hagi veïns als que sigui impossible assistir a les assemblees que es convoquen. Però també ens sembla que posem prou a l'abast eines de comunicació, tant per fer la convocatoria com per excusar l'assistència. Aquest mateix bloc n'és un exemple.

Tanmateix, els membres de la Comissió que assistim a les reunions amb Promunsa i que us traslladem a través del bloc i de les assemblees invertim temps de les nostres feines, parelles i caps de setmana per intentar que tot surti com cal i no és la nostra intenció perjudicar ningú. Ens reiterem en la nostra posició de l'última assemblea: totes les col·laboracions i idees aportaran coses positives i seran benvinguts i qualsevol veí/veïna que vulgui participar de manera activa serà rebut amb els braços oberts.

La Comissió

Anònim ha dit...

És d´admirar tot l´esforç, el temps i les ganes que esteu invertint en aquest projecte i per això crec que segons quines queixes no us les mereixeu, feu massa i tot!!! Tots haureim d´estar agraïts de la tasca que desenvolepeu dia rere dia.

Heu creat un blog on informeu de tot i és de gran ús per la gent que a vegades no podem assistir a les reunions.

Moltes gràcies!!!!

Anònim ha dit...

sin este blog yo no sabria ni la mitad de cosas que estan pasando!! gracias!!!aunque la gente este muy caldeada,ese enfado no va dirigidos a vosotros,si no a los de promunsa,ayuntamiento,etc..
descargamos nuestra ira aqui porque es el unico sitio donde nos podemos quejar ya que si vamos a promunsa pasan de nosotros