dilluns, 23 de maig del 2011

RECORDATORI DE LA FINALITAT DEL BLOC

Benvolguts companys i companyes adjudicataris i adjudicatàries,

recordeu que aquest bloc vol ser una referència per tots els adjudicataris d'aquesta promoció d'habitatge públic de l'Ajuntament de Sant Just. La intenció, des del primer dia, és posar a l'abast les informacions que apareguin relacionades amb aquest tema i poder oferir-les el millor possible.

Un cop constituïdes les primeres escales de l'edifici A i havent-se escollit alguns dels presidents, ens sembla que el bloc no és ellloc idoni per penjar informacions realtives a la "Comunitat de propietaris".

Des de la Comissió de Seguiment continuem treballant per aconseguir l'alta definitiva de tots els serveis de l'edifici T, que estan al caure, vetllem perquè tot vagi bé a l'edifici B i per trobar una primera data de visita, i per mirar de consituïr i formalitzar una Associació de Veïns del barri que tingui força i presència. Ens sembla que caldria tenir-la enllestida abans que comencin a ocupar-se els habitatges adjudicats per La Caixa i la UGT.

Com encara queda tota aquesta feina per fer, ens agradaria que no s'utilitzés el bloc com si fos un taulell d'anuncis sinó amb una altra finalitat.

Molt agraïts per la paciència i el suport que ens doneu.

La Comissió

2 comentaris:

Estela ha dit...

Bé, ara que ja han passat les eleccions, es pot concretar una data, si us plau, per poder anar a veure els pisos del bloc B??

Sento ser pesada, pero que ens estan trucant del banc ja!!

merci!!!

Estela ha dit...

Avui s'ha fet la visita als edificis de la caixa...