dimecres, 29 d’octubre del 2008

Punts a tractar el dia 4

Després d'una petita trobada dijous 30 amb altres propietaris que s'han ofert a col·laborar en tot el possible en aquest procés, hem ampliat els punts a tractar durant la reunió del dia 4.

El nostre objectiu per la reunió del 4 de novembre a La Vagoneta continua sent el mateix, procurar que els responsables de l'Ajuntament ens donin resposta a les qüestions que els volem plantejar, després d'escoltar el que ens han de dir:

  1. Demanarem que ens cedeixin l'espai els primers 10 minuts de la reunió per poder exposar aquests punts a tots els assistents. Demanarem fer-ho a soles, sense CAP representant polític, ja sigui de l'equip de Govern o dels grups municipals a l'oposició que puguin estar presents.
  2. sol·licitar a l'Ajuntament que ens exposi la situació actual de la promoció, sobretot la que involucra la relació entre l'Ajuntament i/o Promunsa amb les promotores privades que han d'urbanitzar el terreny.
  3. demanar, si n'hi ha, alternatives a la situació actual. En cas negatiu, establir un grup de treball- seguiment, que involucri tots els agents (Ajuntament, propietaris, promotores privades), per aconseguir aquestes alternatives.
  4. si aquestes alternatives existeixen, plantejar-se per què no s'han executat
  5. demanar un calendari d'actuacions, entenent que no pot ser totalment rígid. Però entenent, també, que es necessiten referències temporals per poder avaluar l'estat i execució de les obres.
  6. preguntar què s'ha fet amb l'entrada del 20% + IVA que se'ns va demanar abonar el mes de febrer d'aquest 2008. Per què se'ns va demanar abonar tant d'hora si l'adjudicació de les obres d'urbanització i construcció encara no estaven concedides? Aquestes quantitats de diners ens haguéssin pogut donar uns interesos i un major rendiment si haguessin estat en les nostres mans.
  7. Sol·licitarem que l'Ajuntament ens cedeixi una sala municipal GRATUÏTAMENT per reunir-nos el dia 15 i no haver-ho de fer a l'aire lliure.
L'estratègia de negociació amb l'Ajuntament hauria d'estar dominada pel to conciliador i cooperatiu, tenint en compte que que són ells qui negocien amb les promotores privades que han d'urbanitzar els terrenys. Es tracta d'aconseguir que es compleixi lo pactat fins aquest moment i, en cap cas, establir un debat polític sobre la idoneïtat del sistema de protecció oficial o el nivell d'implicació dels responsables polítics. En altres paraules, es tracta de defensar lo nostre i obtenir el que ens toca, en cap cas beneficis o perjudicis extres per cap dels involucrats.