divendres, 2 de gener del 2009

Millores en els materials i els acabaments

Com sabreu, si heu llegit aquesta entrada del bloc, un dels objectius que perseguim des de la Comissió de Seguiment és una millora de materials i dels acabaments dels habitatges per compensar el retard en l'inici de les obres i buscar una compensació pels interessos que ens haguèssin generat els diners de les entrades que vam pagar.

Us animo a que envieu les vostres propostes, raonables i dins una certa lògica, a l'adreça de correu electrònic afectats.illa2masllui@gmail.com. Les recollirem i farem arribar a Promunsa i l'Ajuntament en la nostra propera reunió, amb data encara per concretar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola!! Feliç 2009!!!
No creieu que seria mes convenient que en comptes de millores en els pisos (que al cap i a la fi, els acabats son bons) tinguessim millores en el preu del pis?? pensem que els pisos estan baixant i quan els paguem seran mes cars els nostres pisos de protecció oficial que qualsevol pis que es vengui en el mercat. Que els interessos que han generat les nostres entrades serveixi per fer una baixada en el preu final!!
Segurament hi hagi molta gent que pensi el mateix.

Anònim ha dit...

Hola a tothom!

Realment jo estic 100% d'acord amb el tema de que ens abaixin el preu dels pisos ja que des del principi per ser de protecció oficial els preus pactats són "cars" i ara encara més ja que han baixat una barbaritat.

Anònim ha dit...

i tant que seria millor una millora en el preu total del pis, ja que pel temps que portem esparant i patint aquuest retard sense ser culpa nostra,haurien de compensar-nos de forma important i que pot ser mes important que el preu??
Salutacions!!