diumenge, 25 de gener del 2009

Notícies sobre la SEGONA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT

Dijous 22 de gener ens varem reunir els representants dels adjudicataris de Promunsa, Sra. Anna Hernandez i Sr. Enric Camats, per mantenir la segona Comissió de Seguiment.

Temes tractats durant la reunió relatius a les obres:
  • Ens van ensenyar el contracte signat i segellat entre Promunsa i Dragados segons el qual l'inici de les obres d'edificació serà el dia 2 de febrer, amb un termini d'execució de 19 mesos com a màxim.
  • Els treballs d'urbanització dels terrenys ja han començat i s'intensificaran durant la setmana vinent.
  • Les obres de soterrament de les línies elèctriques s'adjudicaran la setmana vinent, concretament el dimecres dia 28. El termini d'execució previst d'aquests treballs està al voltant dels 3 mesos.
  • Pel que fa al pont de connexió entre la zona dels pisos i Sant Just tot segueix el calendari previst: el projecte executiu, la licitació i l'inici de l'execució de les obres es faran durant l'any 2010. Mentre durin aquestes obres s'obrirà un vial de més de 6 metres d'ample que connectarà la zona directament amb Sant Just.
  • En concepte de millores als habitatges pels retards en l'inici de les obres Promunsa ha proposat canviar el material del terra i passar del gres al parquet en tots els habitatges. Els representants dels adjudicataris varem recollir la proposta i la plantejarem durant l'assemblea del dia 31 per la seva aprovació o denegació per part de tots els assistents.
  • Es posposa fins el 30 d'octubre el segon pagament fraccionat de l'entrada dels 26 adjudicataris que havien de formalitzar el pagament el 30 març.
  • Les despeses en concepte d'escriptures dels habitatges VPO són al voltant del 3% del preu del pis, tenint en compte que els dels pisos lliures és del 10% però inclou el 7% d'IVA, cosa que no fan els d'VPO. El Sr. Camats es va oferir a passar-nos un document amb xifres com a model per aquest tema.

Per dimarts dia 3 de febrer s'ha convocat de nou als membres de la Comissió per una reunió amb l'arquitecte Xavier Roa, que ens explicarà temes relacionats amb l'urbanització de l'Ajuntament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola a tothom!
sobre el tema de poner parquet en todos los pisos lo veo una cosa muy personal porque hay mucha variedad de madera y dudo que nos pongan un parquet bueno,yo no quiero entrar a vivir a mi piso con un parquet malo,feo y que no me guste,ademas seguro que mucha gente le gustaria ampliar alguna habitacion tirando alguna pared,y si el parquet ya esta puesto no se puede hacer. por eso prefiero que agan obra vista y mas calidad en tema sanitarios, que pongan puertas correderas, incluso piscina comunitaria,porque por tanto retraso creo que nos lo merecemos ya que hay gente que se encuentra en la calle, en casa de familiares o sus padres asta que estos pisos finalizen!porque esto se esta pareciendo ya a la sagrada familia! espero que aya servido algo mi opinion! un saludo

Anònim ha dit...

hola a tots,

Una pregunteta....

La persona que ha fet les fotografies adjuntades dins el títol JA HI HA MOVIMENT ALS TERRENYS!!! podría dir-me que hi posava exactament, a la camioneta? No voldria equivocar-me però la maquinària crec que és de sondeigos geotècnics, i si és així, no vol dir que estiguin començant les obres sino que estan obtenint dades del terreny per calcular la fonamentació... algú te alguna dada més?

gràcies, elena

Anònim ha dit...

hola

la rotulacion de la furgoneta y camion pone

GE PLANNING

y si eso parece,q son muestras de terreno..

tengo q decir q me acabo de pasar y no hay nada,segun decian los trabajos se intensificarian esta semana..el viernes me pasare otra vez.