dimarts, 19 de maig del 2009

Seguiment de la situació: 18.05.2009


A la reunió de dilluns 18 Promunsa ens va posar al dia de l'estat de les obres:
  • s'han col·locat cartells de les obres d'urbanització a l'entrada dels terrenys.
  • s'estan fent els primers treballs de desbroçament de la zona i de demolició dels edificis. Aquests, però, contenen peces d'uralita que cal desmuntar segons les normatives que regulen aquest material.
  • el primer carrer que s'urbanitzarà és el que està marcat en color groc al plànol que us adjuntem. És el carrer més proper a la muntanya de Collserolla i serà per on passaran les línies elèctriques. Segons el calendari aquestes feines de soterrament de línies elèctriques estaran acabades a finals de setembre.
  • el camí de color taronja serà l'accés directe des de la ITV de Sant Just fins la zona de Mas Llui. Tindrà una amplada de més de 6 metres.
Pel que fa a les millores dels habitatges l'única proposta que s'ajusta al pressupost que ha calculat Promunsa és el canvi del terra de terrazo pel parquet. Abans de decidir res hem demanat que ens especifiquin quin tipus de parquet seria: nivell de duresa i color.

ACLARIM QUE ENCARA NO HEM ACCEPTAT RES PERQUÈ VOLEM TENIR MÉS INFORMACIÓ D'AQUESTA PROPOSTA I AL MATEIX TEMPS, HEM DEMANAT A PROMUNSA QUE VALORI ALTRES OPCIONS COM LA PORTA BLINDADA, PORTERS AUTOMÀTICS AMB CÀMERA DE VÍDEO O MILLORAR LA CARPINTERÍA INTERIOR.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El tema del parquet si algun vecino no esta de acuerdo de que se le ponga parquet que pasa? porque en nuestro caso no queremos parquet y si nos lo ponen me costara dinero hacer las obras para quitarlo, si pactais algo asi como mejora del parquet espero que pacteis que si algun vecino no quiere parquet se contemple la posibilidad de que pongan terrazo, sino es asi creo que es una decisión que se deberia optar por la mayoria de vecinos, gracias

Anònim ha dit...

Estic d´acord amb el comentari del parquet,es opcional o imposat?
Nosaltres que tenin animalets no podem tenir parquet.
Hi ha alguna opció de no posar-lo?

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Per respondre els 2 comentaris anteriors: precisament una de les coses que estem negociant és la manera d'aplicar les possibles millores. Evidentment tenim en compte que potser hi ha gent que no ho vol. Estem esperant que ens donin totes les dades per poder-vos-les exposar i, llavors, decidir.

Anònim ha dit...

Esta claro que nos siguen tomando el pelo!!!
Que se metan el parquet por donde les quepa!!!
Encima tendremos que darles las gracias!!!!!!!
Que dejen los pisos como estan y empecemos de una vez a buscar soluciones por la via legal, ya que la intención de negociar es nula!!!
Con toda la pasta que tienen nuestra y como esta el valor de materiales hoy por hoy, os puedo asegurar que se pueden hacer mucahs mejoras, pero ya estoy harto de ir de miserables!!!!
Tanto esperar la reunión `para una vez más, seguir desilusionando!!
CREO QUE YA ESTA BIÉN!!!
Y del tema de las reuniones por separado, ya veo que no tenemos derecho tampoco a decidir nosotros, nos mandan la carta con citación por separado y punto!!
Si os parece bién, mejor y sino, que nos jodan!!!!
Y todos nosotros aguantando!!!
Parecemos borregos!!!!

Lo que debería ser una gran ilusión, nuestra casa, es una pesadilla!!!

Gracias de todas maneras a la comisión!!!

Anònim ha dit...

Yo quiero que se metan por el culo el parquet de mierda.
Yo quiero dinero facilmente cuantificable por daños y perjuicios....