dimecres, 20 de maig del 2009

Últims comentaris

Des d'aquest bloc sempre hem intentat buscar solucions (més o menys imaginatives) a la situació que estem vivint. També hem animat sempre a la participació de la resta de veïns que tenen alguna cosa a dir o idea a aportar. Els últims comentaris referits a la situació no ens enocratgen gaire a seguir la nostra tasca. Sempre hem demanat que aquelles persones que tinguin alguna cosa a dir ho facin i ens la facin arribar. Fins i tot hem manifestat que la Comissió no és tancada. Tot el contrari, està oberta a tothom que hi vulgui participar.

Entenem que la gent pugui estar cremada i que hi hagi qui estigui molt ofegat i passant-ho molt i molt malament. També entenem que s'utilitzi aquest espai per descarregar tota la tensió acumulada fins al moment. Però no desitgem que el bloc es converteixi única i exclusivament en un cistell de roba bruta. Per aquesta raó, a partir d'ara, qui vulgui deixar un comentari caldrà que es registri i deixi, com a mínim, la seva adreça de correu electrònic.
Això no és cap tipus de censura. Els comentaris no seran moderats, és a dir, que igualment tothom podrà deixar-hi el que vulgui. Això sí, identificant-se permetent-nos contactar directament amb tots aquells que participeu d'alguna manera en tot els procés.

Sabem que això pot semblar impopular però pensem que és el millor per facilitar-nos la feina als membres de la Comissió i per continuar tirant endavant. Us continuem animant a deixar les vostres impresions i els vostre parer, de manera constructiva, sobre tot el que creieu oportú.

Cordialment,

La Comissió