dilluns, 15 de juny del 2009

Acord en les propostes de millores als habitatges

Dijous 9 de juny els membres de la Comissió ens vam reunir amb el gerent de Promunsa, Enric Camats, acompanyat de l'aparelladora també de Promunsa, que va respondre tots els dubtes tècnics que van sorgir.

Vam tractar el tema de les millores dels habitatges dels 3 edificis (A, B i T) i vam arribar als següents acords.

ACORDS EDIFICIS A I B
  • canvi de paviment de terrazo per parquet sintètic amb duresa AC4 (ideal per a trànsit moderat com pot ser el d'oficines i despatxos. El normal pels habitatges és l'AC3, un punt menys dur del que ens col·locaran). Color roure.
Juntament amb la col·locació del parquet faran també les feines paral·leles: Recrescuda suport de paviments, de 3 cms de gruix, amb morter de ciment 1:6, elaborat amb formigonera de 165l; sòcol de fusta envernissada, de 10 cms d'alçària, col·locada amb tacs d'expansió i cargols; tapajuntes de paviment, per a juntes de 40mm d'amplària mitjana, amb perfil de neopré i suport de llautó, col·locant prèviament el suport.

ACORDS PER A TOTS ELS EDIFICIS
  • canvi de la porta de seguretat d'entrada als habitatges per una porta blindada.
Les negociacions per l'edifici T s'endarreriran un mica més per la seva situació excepcional. Per qualsevol aclariment ens podeu escriure un correu electrònic i us respondrem de seguida.

També hem demanat que s'estudiï la possibilitat, per temes de seguretat, de canviar la cuina de fogons per una vitroceràmica.

Promunsa es posarà en contacte amb tots els adjudicataris per explicar aquestes millores.

*** NOTA D'ACLARIMENT ***

Després de llegir els últims comentaris fets pels veïns la Comissió creu convenient fer un parell d'aclariments:
  • ja es va votar una sèrie de propostes de millores i es va establir un ordre de prioritats entre els adjudicataris que van assistir a la II Assemblea d'adjudicataris del dia 31 de gener (es pot veure un resum aquí). Igualment es va decidir que es negociaría amb Promunsa aquestes 4 propostes segons el seu ordre de prioritat, i així s'ha fet.
  • el canvi de terrazo per parquet li costa a Promunsa més del que s'havia pressupostat en concepte de millores. La instal·lació del parquet costa el doble del que costaría la instal·lació del terrazo.
  • la porta blindada també costa el doble que la de seguretat.
Restem, com sempre, a disposició per qualsevol dubte o suggeriment que tingueu a afectats.illa2masllui@gmail.com

2 comentaris:

Lidia Monfort León ha dit...

Moltes gràcies per la informació. Em sembla molt bé el que heu pactat, sobretot el tema de la porta blindada.
Salutacions.

Unknown ha dit...

suposo que abans d'acceptar aquests canvis es farà una votació dels veïns, no? clar, que caldria que hi anéssim vora la meitat dels afectats per poder decidir de forma més justa.
Personalment, amb la meva parella, hem parlat el tema del parquet i la idea ja ens sembla bé però no que el posin en lloc del terrazo ja que si algun dia tenim algun problema amb el parquet ens quedariem sense terra al pis. A part de que pensem que no es tracta d'una millora, Promunsa es gasta el mateix (sabem del cert que va al mateix preu la suma de material i cost d'execució de les dues opcions). No ens volem sentir enganyats i a sobre haver-ho d'agraïr. Si resulta que tenen uns diners per fer les millores (diners acumulats pels enderreriments de les obres) que els apliquin en millores i no canvis d'igual valor.

Bé, això és el que pensem.

Des d'aqui animar a la gent a escriure el seu comentari sobre el tema, ja que últimament això està molt mort...