dimecres, 10 de juny del 2009

Zona Mas Llui de Sant Feliu

Els membres de la Comissió rebem de manera contínua informacions de l'Associació de Veïns del Mas Llui de Sant Feliu on ens informem i expliquen la seva problemàtica amb l'Ajuntament, que ha requalificat uns terrenys, en principi destinats a zona verda i equipaments, per poder-hi construir.

Aquells que hio estiguin interessats i vulguin saber-ne més podeu visitar aquest comentari que ens han deixat:
O bé el bloc:
Igulament, divendres 12 de juny a les 19 hores l'Alnus/CEPA - Ecologistes de Catalunya, amb la col·laboració de les entitats Aire Net i Amics de la Natura, ha organitzat al Casal de Joves de sant Just la conferència "Problemes a Sant Feliu que afecten Sant Just Desvern: incineració de residus a la cimentera i gran pèrdua d'espai forestal", a càrrec de Jordi Losada i Joaquim Pahissa.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Hi ha alguna novetat respecte a la reunió del 9 de juny?

Unknown ha dit...

jo també voldria saber què es va dir a la trobada del dia 9 amb els de promunsa. La veritat és que em sembla estrany que la comissió encara no hagi penjat un resum. Potser és que al final els de promunsa la van tornar a ajornar...

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Perdoneu però no hem tingut temps de fer un resum i penjar-lo. Esperem tenir-ho aquest vespre i poder-ho oferir al bloc.

AVV MAS LLUÍ SANT FELIU DE LLOBREGAT ha dit...

Encarna ha dit...

Vecina de Mas Lluí de Sant Feliu y miembro de la Junta de la AVV.
Acabo de leer los comentarios de vuestro blog y por ellos me entero de los acuerdos a los que han llegado los ayuntamientos de Sant Just y Sant Feliu. Nuestro Alcalde, muy en su línea, no ha comentado nada a los vacinos, ni a la AVV. de Mas Lluí.
Supongo que estais enterados de la oposición del barrio, y del resto de la ciudad, a la Modificación puntual del Plan General Metropolitano. Dicha modificación se aprobó inicialmente en el pleno de noviembre; a finales de enero más del 90% de los vecinos del barrio desconocía esta situación, a pesar de ello se presentaron 1.500 alegaciones antes del 24 de febrero .
La Modificación del PGM representa para el barrio la recalificación de 15.423 m2 de zonas verdes y de equipamientos y la construcción de 265 viviendas.
Dos de las zonas que se recalifican os afecta muy directamente:
- La zona comprendida entre el colegio Martí i Pol y el camino que conecta el lago con el Psg Comte de Vilardaga, de 6.603 m2, que el PGM actual califica como 6a, parques y jardines urbanos actuales de caracter local, pasa a 18, zona de desarrollo urbano residencial; en ella está previsto construir un edificio de 5 plantas con 95 viviendas. Esta zona conjuntamente con la zona verde prevista en vuestra urbanización es la que constituye el Parc Europa Fase II. A los vecinos de Mas Lluí de Sant Feliu nos quieren quitar un trozo del Parc Europa, pero los vecinos de Sant Just también pierden ese trozo de parque.
- La zona lado norte de la C/ Frederica Montseny entre las calles Joan de Batlle y General Manso de las mismas características que la anterior, 6a, de 2.896 m2 en la que está previsto construir una torre de 6 plantas con 90 viviendas limítrofe con vuestra urbanización, tanto que el límite del término municipal coincide con la fachado norte del edificio.
Podeis conseguir más información en el blog de la AVV http://avvmasllui.blogspot.com , también es muy interesante que, como futuros vecinos, podamos compartir inquietudes e información que afectan a los dos barrios.
Saludos Encarna

dimarts, 09 juny, 2009


Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...
Benvolguts futurs veïns del Mas Llui de Sant Feliu,

estem al corrent de la situació estranya i estrambòtica que viviu a la vostra zona (que en un futur no gaire llunyà esperem que també sigui la nostra). Sabem la requalificació que ha patit la zona del parc, el PGM, les possibles construccions d'edificis i la cimentera.

Fins ara, sincerament, estàvem tant preocupats amb el tema de l'inci de les obres dels nostres habitatges que no ens vam preocupar lo suficient per aquesta problemàtica que, de ben segur, ens acabarà afectant. Ara, amb les obres començades i ben encaminades, no hi haurà cap problema en posar-nos d'acord i anar-nos passant informació del que passi a tots dos costats de la muntanya, com aquell que diu.

Estem a la vostra disposició.

Cordialment,

La Comissió.

dimecres, 10 juny, 2009

AVV MAS LLUÍ SANT FELIU DE LLOBREGAT ha dit...

AVV MAS LLUÍ ha dit...

Hola veïns i veïnes,

Jo també sóc, com l'Encarna, de la junta de l'AVV Mas Lluí de Sant Feliu.
Primer de tot, us convidem a la festa del barri que farem aquest dissabte dia 20. Per a més informació visiteu el nostre blog http://avvmasllui.blogspot.com

Després, us aclaro això de la zona verda que juntament amb l'altra part de zona verda vostra, configuren l'Ampliació del Parc d'Europa FASE II.

Tota Modificació d'un Pla General Metropolità comporta tres aprovacions: la Inicial, la Provisional i la Definitiva.

Les dues primeres les fa l'Ajuntament del Municipi afectat, en aquest cas Sant Feliu, i la tercera i última, si s'hi arriba, la ha de donar la Generalitat.
A Mas Lluí Sant Feliu tenim 3 zones afectades per aquesta Modificació del PGM: 2 verdes i una d'equipaments.
La primera Aprovació, la Inicial, es va donar amb 20 vots a favor i 1 en contra el 25 de Novembre del 2008.
La segona, la Provisional, la donaran en el Ple de l'Ajuntament del mes de juliol o setembre, això sí, gràcies a la nostra lluïte amb un canvi molt substancial respecte a la primera: quedaran o 11 a favor i 10 en contra (o encara no ho sabem del cert, 8 en contra i 2 en blanc). Com veieu, amb un resultat molt més ajustat, potser la Generalitat s'ho repensa.

Precisament avui hem tingut reunió amb el nostre alcalde i ens ha dit una cosa que ens ha deixat dubtosos. I aquí va la pregunta per a vosaltres: en el cas de que finalment reqüalifiquin aquestes 3 zones a Sant Feliu, al reqüalificar la zona verda que juntament amb la vostra conforma actualment l'Ampliació del PArc d'Europa Fase II, a vosaltres us farien igualment la vostra part de parc o no?

És un embolic d'explicar, us donc l'e-mail de la AVV Mas Lluí avv.masllui@gmail.com per a si estéu interessats, teniu dubtes, i/o teniu la resposta a la nostra pregunta sobre el Parc d'Europa Fase II.

A part de perdre TOTS plegats el nostre troç de Parc d'Europa, sóu conscients de que tindríeu el bloc de pisos de 5 d'alçada que té projectat el nostre estimat Ajuntament davant els vostres "morros" (permeteu-me l'expressió, evidentment és per ilustrar més la situació, no per ofendre, és clar).
Salutacions,
Susanna

P.D. Tots els dimarts últim de mes Manifestació a la Plaça de la Vila a les 19:00 (aquest mes de juny serà el dia 30). Com heu vist, les anteriors Manifestacions han donat el seu fruït, ara el resultat està molt ajustat, si ens ajudéssiu...

Unknown ha dit...

The collections in the two sources of louis vuitton mens wallet
. Where could you acquisition discount louis vuitton bags
? One more, because for replica louis vuitton handbags
, anniversary of them is fabricated by hand.

Unknown ha dit...

If you are wearing ultra casual rubber shoes or sneakers, silver buckle Hardy clothing
is best. ED Hardy Shoes
perfected the art of tattoo. His exquisite designs are reflected in the ED Hardy Shoes
line of fashionable casual belts. Today, you can see hardy shirt
stores here and there especially all over the world.


lida daidaihua
therapy is normally advised to get consumed early during the morning. Headache are some from the side penalties of daidaihua
, when you determine to go ahead with lida slimming
medicine. It's possible to purchase slimming capsule
at any on-line pharmacy which provides genuine slimming capsules
. Also it shouldnt be forgotten that lida
seriously is not the over the counter drug.