dimarts, 8 de setembre del 2009

Tornada de vacances

Durant els mesos d'estiu alguns veïns han deixat els seus comentaris a algunes entrades del bloc, sobretot fent referència al tema de les inversions extres que Promunsa als habitatges.

Els membres de la Comissió tenim pendent donar resposta a un parell de comentaris sobre la col·locació del parquet. La veritat és que durant les reunions amb Promunsa no vam pensar en aquests detalls. El que hem fet ha estat traslladar-los a Promunsa. Estem pendents que ens donin una resposta. Tant bon punt la tinguem ho penjarem al bloc.

També estem esperant que l'Ajuntament ens confirmi la cessió d'una sala del Casal de Joves per poder fer una nova assemblea i exposar a la resta d'adjudicataris els acords a què hem arribat amb Promunsa i quina línia de treball estem seguint en aquests moments. Naturalment, quan tinguem confirmada la disponibilitat de la sala publicarem al bloc la convocatòria de l'assemblea amb el dia, el lloc, l'hora i l'ordre del dia.

Els membres de la Comissió donem les gràcies a tots aquells adjudicataris que ens fan arribar els seus suggeriments, idees, propostes i inquietuts i tornem a encoratjar tots aquells que ho vulguin a afegir-se a la Comissió i participar de les reunions i negociacions amb Promunsa.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola,
Primer de tot, com sempre, agraïr a la comissió tot el què fa.
Segon dir-vos que podem comptar amb un vot a favor tant si fem parquet, porta, finestres, 3% de reducció de preu, canvi de sortides d'aigua al safareig (no a la cuina), o qualsevol altre idea de compensació.
El què si m'agradaria és que d'una vegada per totes... tinguem el "timing" clar, sàpiguem quan i com podem anar a viure als pisos i que realment es noti que la cosa tira endavant i que es fa bé.
Realment creieu que el setembre que ve tindrem els pisos? ... :(
Gràcies.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Benvolgut Artur,

a l'última reunió amb Promunsa vam plantejar aquesta mateixa qüestió: estaran els pisos durant l'últim trimestre del 2010? (mai han dit setembre, sempre "a partir de l'úlitm trimestre del 2010")

Ells n'estan convençuts i ens asseguren que sí, que no hi haurà problema. Nosaltres l'únic que podem fer és estar-hi a sobre (de fet, durant el mes d'octubre els membres de la Comissió podrem fer una visita a les obres i parlar amb els seus directors) i vetllar perquè es facin bé dins els terminis marcats.

Entenem la teva preocupació i la compartim totalment.