dilluns, 5 d’octubre del 2009

COMUNICAT URGENT

Segons les últimes converses amb Promunsa, tots aquells adjudicataris que no desitgin la col·locació del parquet en el seu habitatge han de presentar un escrit a les oficines de Promunsa abans del divendres 30 d'octubre indicant:
  • nom
  • número de DNI
  • pis adjudicat
  • la seva renúncia explícita a la col·locació del parquet.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Imagino que ens diran abans del dia 30 si ens el fiquen del mateix color que les portes o també hem de creuar els dits amb aquest aspecte???

eva ha dit...

Exacte, ja que si ha de ser de color diferent al de los portes, llavors molta gent que voliem el pàrquet tenim un bon motiu per renunciar-lo!!!

Sempre és més fàcil canviar el color del pàrquet que no el de les portes ja que el color de les portes està contemplat pel contracte, tal i com es va parlar aquest darrer dissabte.

Moltes gràcies per la vostre atenció i dedicació!!!!

Anònim ha dit...

Hola,

una pregunta, es pot decidir possar nomes parquet a les habitacions??? y no al menjador.

gracies.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Hem demanat a Promunsa per les qüestions d'aquests comentaris i:

- el parquet i les portes seran del mateix color, per suposat. Era un detall que ens havia passat per alt tant a ells com a als membres de la Comissió.

- no hi ha la possibilitat de posar-lo només a les habitacions. Es posarà a menjador i habitacions i el bany i la cuina aniran amb el terra que consta a la memòria de qualitats.

Anònim ha dit...

jo encara tinc un altre dubte, si es posa el parket imagino que a sota també hi posaran el que posa a la memoria de qualitats ja que es tracta d'una millora i no d'un canvi, oi?

Moltes gracies!!!

*estela*

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Estela,

el que es farà està explicat en aquesta entrada del bloc:

http://illa2masllui.blogspot.com/2009/09/dades-sobre-la-collocacio-del-parquet.html

NO es col·locarà el que hi ha a la memòria de qualitats. Però és una millora perquè el preu del material és més car. A les reunions ens han ensenyat i comparat el preu dels 2 i realment és així. Les millores havien d'invertir els interessos generats per les nostres entrades durant els 8 mesos en que no van començar les obres. I així és.

Anònim ha dit...

GRÀCIES!!!!

No havia llegit aquest mail!!! gracies!!!!

*estela*