diumenge, 4 d’octubre del 2009

RESUM DE LA III ASSEMBLEA D'AJUDICATARIS

Dissabte 3 d'octubre es va realitzar una nova assemblea d'adjudicataris de l'Illa 2 del Mas Llui amb l'ordre del dia anunciat.
  1. Estat de les obres: les obres d'urbanització continuen a bon ritme i les fases 1 i 2 estaran acabades dins el termini establert. Pel que fa a les de construcció l'edifici B va amb una mica de retard respecte de la resta degut a que les línies elèctriques que travessen els terrenys no permeten la col·locació de la grúa. Fins que no estiguin soterrades les línies i desmuntades les torres elèctriques no s'accelerarà el ritme de construcció d'aquest edifici.
  2. Canvis en els materials: es va informar de com van anar les negociacions amb Promunsa per la col·locació del parquet i de les portes blindades. També es va informar que aquells adjudicataris que no desitgin el parquet poden anar a Promunsa a comunicar-ho i se'ls respectarà el material original. Respecte al color del parquet es va decidir negociar amb Promunsa que, com a mínim, sigui del mateix color que les portes interiors dels habitatges.
  3. Pla de Mobilitat: es va informar de la presència dels membres de la Comissió en les sessions participatives del Pla de Mobilitat de Sant Just organitzades per l'Ajuntament amb l'objectiu d'aconseguir un transport públic per la zona de qualitat.
  4. Partits polítics: es va informar de les diferents reunions que els membres de la Comissió han tingut amb les diferents formacions polítiques de Sant Just per saber què pensen de la situació del barri del Mas Lluí i quina idea tenen pel futur del mateix en quan a transport, equipaments, accessos i desenvolupament del barri.
  5. Article a la Vall de Verç: també es va informar que el número d'octubre de la Vall de Verç inclou un article explicant la situació del Mas Llui. Estem negociant escriure'n un segon exposant les idees de futur de com ens agradaria que fos el nostre barri. Oferirem l'article a tothom a través del bloc un cop ens el passin en format PDF.
  6. Edifici T: el representant de l'edifici T va exposar la seva particular situació i les diferents negociacions que han mantingut amb l'Ajuntament per millorar la seva situació.
  7. Possible pujada de l'IVA: per acabar vam tractar el tema de l'anunciada pujada d'un 1% de l'IVA dels pisos i que, segurament, ens acabarà afectant en les quantitats que resten per abonar. La voluntat és de negociar amb l'Ajuntament alguna solució per evitar que s'apliqui aquesta pujada i que afecti els adjudicataris, més tenint en compte que si no s'hagués trigat un any en iniciar les obres no ens veuríem afectats per la pujada.
Es va decidir prioritari solucionar aquest últim punt, sense oblidar d'altres com el tranposrt, els equipaments de la zona, els detalls de la col·locació del parquet i la situació dels adudicataris de l'edifici T.

Els membres de la Comissió volen agraïr l'assistència dels adjudicataris a l'assemblea i les seves aportacios i suggriments.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por la información y el resumen. Me parece increible lo de la subida del IVA. El Ayuntamiento no puede hacer nada? Deberia mojarse de una vez y no dejar que pongamos un € más en éstos malditos pisos.

Anònim ha dit...

El ayuntamiento debería de hacerse cargo de ese 1% del IVA incrementado, descontandolo del precio de venta,ya que con el beneficio que va obtener de la promoción de estos pisos (más de 12.000.000€ de BENEFICIO) tiene muchísimo márgen para hacerlo, solo hace falta voluntad.

Anònim ha dit...

por cierto, en la reunión del sábado hablastéis de que hay que ir de buenas, pues os dire que de malas también podemos ir, ya que lo que han hecho con nosotros es una estafa, ya que han firmado un contrato de COMPRAVENTA de algo que no existe; la Ley establece que para poder firmar un contarto de CompraVenta la empresa ha de tener como mínimo la licencia de obras del edificio a construir, y la licencia de obras te la dan cuando el terreno sobre el que se va a construir adquiere la condición de SOLAR (urbanizado y con todos los servicios), y aquí no hay "solar" ni hay nada de nada, así que legalmente es una estafa, así que a malas si que podemos ir.

Unknown ha dit...

Buenas,

Esta mañana he llamado a Promunsa, para comentar que no estaba interesada en la colocación de Parket en mi piso.

La persona que me atendió,no tiene constancia de la opcion de poder rechazar el parket y conservar el material original , tal como informais en el blog.

Supongo que si habeis colgado esta información, es porque previamente habeis llegado a un acuerdo con Promunsa.

Me lo podeis aclarar?

Muchas Gracias

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Piso,

hemos pedido a Promunsa que nos aclare lo sucedido. Evidentemente si lo colgamos y lo aseguramos en la reunión es porqué ése es el acuerdo al que llegamos con ellos.

Lo vamos a solucionar.

Anònim ha dit...

Si os reunís con Promunsa por el tema del Iva, recordarles que el alcalde dijo, tanto en La Vagoneta como en Can Ginestar, que no íbamos a poner ni un euro más de lo que nos habían dicho. Espero que no se tire ahora para atrás y sea consucuente con sus palabras. Gracias.

Anònim ha dit...

Seria increible que tinguéssim que pagar més per culpa d'un retard que han provocat ells, per fer les coses malament !!!!!

Anònim ha dit...

Hola la meva consulta ès la següent:

Conec gent que ha decidit no continuar andavant amb el tema del pis i definitivament a arribat a un acord amb Promunsa sense cap problema per tonar-li els diners.
La pregunta ès: si queden pisos lliures a qui anirán destinats? crec que, per exemple, en el meu cas que on vaig sortir antepenúltima en el sorteig hauria de tenir mès dret que la gent que está en llista d'espera per si m'interessa mès 1 d'aquests pisos que el que en un bon proncipi em va tocar no???? no trobaria just quedar-me amb un de 2 habitacions i que algú de la llista d'espera ara poguès agafar un de tres (per exemple)
Ens podeu informar una mica sobre això? gràcies

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Per la persona de la consulta sobre els pisos lliures:

Hem traslladat la teva consulta a Promunsa i el que proposes no es pot fer. Els pisos que queden lliures per renúncies passen, per ordre, als adjudicataris que han quedat en llista d'espera.