divendres, 6 de novembre del 2009

RESPOSTES A ALGUNS DELS DUBTES SOBRE LES LÍNIES ELÈCTRIQUES I EL TERRATZO

Avui hem pogut comunicar-nos amb Promunsa i ens han resolt els dubtes sobre les dates i els terminis d'execució del soterrament de les línies elèctriques:
  • Les línies noves ja estan soterrades. Ara s'està procedint a desmuntar les antigues.
  • Alta tensió: FECSA va deixar la línea sense tensió el 26 d’octubre. Des de la setmana passada estan desmuntant cablejat d'alta tensió. L’alta tensió ja circula per les noves instal·lacions soterrades.
  • Mitjana tensió: FECSA deixarà la línea sense tensió el 15 de novembre. A continuació tallaran els cables que van de torre a torre. La tensió a partir del 15 de novembre anirà també per les noves línees soterrades que fa temps que estan fetes.
Pel que fa a les demandes dels 6 adjudicataris que han renunciat per escrit al parquet, seguint les indicacions que donàvem, Promunsa ha accedit a col·locar un terratzo de millor qualitat que el que es preveu a la memòria de qualitats. Ens han assegurat que quan tinguin el model ens el faran saber de seguida.

La reunió entre Dragados i Promunsa per redefinir el calendari d'execució de les obres encara no s'ha produït. Immediatament que s'hagi realitzat ens avisaran per dir-nos les conclusions a què han arribat.

Per acabar, les persones que tenen pendent el segon pagament de l'entrada del pis hauran rebut una carta de Promunsa que els recordava que abans del 30 d'octubre calia fer efectiu aquest pagament. És una data orientativa perquè hi ha hagut gent que ha fet el pagament durant aquesta setmana i encara n'hi haurà que el faran durant la propera.

3 comentaris:

Edu ha dit...

Muchas gracias por la pronta respuesta a las múltiples dudas.

Sólo quiero comentar que hoy 6 de noviembre en el suplemento vivir de La vanguardia habla de los retrasos en los pisos de protección oficial para alquiler o venta.
Creo recordar que fue el martes que en las cartas al director de La Vanguardia, una chica se quejaba de los retrasos en la entrega de su piso de alquiler en la Sagrera.
Según el artículo de hoy mañana hablaran de más casos de retrasos en los pisos de Barcelona y rodalias. No estaría mal que salieramos en el artículo, si la Comisión quiere escribirles...

Por cierto en el artículo de La Vanguardia dice que se tarda una media de 18 meses para construir y 14 meses para entregar llaves, total 32 meses. Espero que no nos pase lo mismo...

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Podéis ver la notícia que comenta Edu en el siguiente enlace:

http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20091106/53819421899/el-parque-de-viviendas-de-la-generalitat-acumula-4.000-pisos-desocupados-adigsa-francesc-baltasar-la.html

Gracias Edu. Enviaremos información a La Vanguardia a ver si les interesa.

Edu ha dit...

Gracias, no había encontrado el articulo en internet.
En el artículo habla de una chica de la Sagrera al que se le ha retrasado la entrega del piso imagino que será la que envió la la carta al director el martes.