dimecres, 16 de desembre del 2009

REUNIONS AMB L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL MAS LLUÍ DE SANT FELIU I L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT JUST

Durant aquestes últimes setmanes hem mantingut trobades amb l’associació de veïns del Mas Lluí de Sant Feliu i l’associació de veïns de Sant Just. Amb totes dues hem pogut explicar la nostra situació i presentar les nostres demandes.

A Sant Feliu vam poder comprendre la modificació parcial del Pla General Metropolità que proposa l’Ajuntament de Sant Feliu i, segons el qual, es volen reduïr zones verdes de l’ampliació del Parc d’Europa i construir-hi un bloc de pisos a tocar de l’escola Martí i Pol (vegeu el plànol aquí).

Relacionat amb això els veïns de Sant Feliu ens van explicar que si s’aprova aquesta modificació es perdran terrenys per a la construcció d’equipaments i que, segons sembla, l’Ajuntament de Sant Feliu no té previst construir-ne cap.

Per part nostre volem demanar a l’Ajuntament de Sant Just si realment ha arribat a algun acord amb l’equip de Govern de Sant Feliu sobre el tema dels equipaments.

Podeu veure alguns dels plànols de la modificació del PGM de Sant Feliu:

Plànol 1 Plànol 2 Plànol 3

També vam tractar de transports i de la cimentera que, pel que sembla, es vol convertir en una incineradora de residus. Però per ara el projecte està aturat i sembla que no té una resolució senzilla ni ràpida.

Amb l’Associació de Veïns de Sant Just vam parlar sobre els transports, els equipaments i els accessos del nostre barri. Van entendre la nostra necessitat de disposar d’un transport públic de qualitat per quan comencem a viure-hi. Els va semblar bona idea i lògic i van comentar-nos que, en les seves negociacions amb l’Ajuntament, inclourien la proposta d’allargar el recorregut d’un Just Metro fins al Mas Llui.

També vam quedar entesos en mantenir una comunicació i unes relacions més fluides per poder coordinar-nos a l’hora de demanar coses a l’Ajuntament.