divendres, 24 de setembre del 2010

ACLARIMENTS

El gerent de Promunsa, Enric Camats, ens ha demanat penjar elsegüent escrit per mirar d'aclarir alguns temes comentats els darrers dies:

Amb relació a l’’escrit que heu penjat al vostre bloc, de la reunió que varem tenir el passat 20 de setembre, voldria fer unes precisions:

  1. La segona fase de la urbanització del sector es tenia que haver adjudicat el 15 de juliol, efectivament. Però la facultat per fer-ho es únicament de la Junta de Compensació del Mas Lluí (junta de propietaris), que no ho ha fet. Davant d’aquesta situació, tant l’Ajuntament com els 3 promotors que estem edificant des de molt abans del mes juliol hem anat prenent les mesures legals i d’altres tipus, que hem pogut, per tal d’obligar a la Junta de Compensació a adjudicar les obres. Finalment l’adjudicació es farà el proper dia 29 de setembre.
  2. La segona fase de la urbanització te un període d’execució de 4 mesos, però la part de la urbanització que correspon als vostres habitatges, estarà finalitzada a mitjans de desembre.
  3. L’entrega dels habitatges dels edificis dels carrers Rosa de Luxemburg (edifici A) i Cinta Amigó (edifici T) podrà començar tots just després de festes.
  4. L’entrega dels habitatges durarà uns dies, atès que només podrem escripturar uns 12 / 15 habitatges per dia.
Molt atentament,

Enric Camats Tafalla

PROMUNSA

14 comentaris:

Jennifer ha dit...

I aixó no es podía explicar desde el principi??
Perque explicat així es poden entendre algunes coses.
Ara creuem els dits perque sigui veritat i no una mentida mes.

javier ha dit...

Que se deje de rollos este miente más que habla,,,,"tots just després de festes" de que fiesta habla, yo ya no quiero fechas yo quiero bajada de precio o subvenciones, tanta tanta mentira lo que tiene que hacer es esconderse hasta que nos de los pisos no seguir mintiendo, si es que tiene una CARA....

Jesus ha dit...

Cuando menciona "mesures legals i d’altres tipus" a que se refiere?
Y a quienes benefician o afectan estas medidas?
Deberiamos tener algún tipo de compensación por el retraso? Puesto que el inicio de la última obra debió empezar en Julio,que tipo de compensación recibiremos los afectados? Esto ya hace tiempo que supera una puerta y parquet!!
Por favor aclaremos esto!!

Anaxa ha dit...

Pel que fa al bloc B, que encara té per mesos, voldria dir que una bona compensació per l'espera, seria fer parets entre terrassa i terrassa, en lloc del tros de plàstic o el vidre que ens volen posar.

Primer de tot guanyaríem en intimitat i en segon lloc, en qualitat de l'aire. Tinc uns amics que estan prenent un cafè a la terrassa i els arriba, d'un costat, catipén a havà i per l'altra costat a maria. De manera que els nens ja no poden ni sortir a la terrassa, sobretot a l'estiu, perquè el pediatre els va trobar col·locats i amb els pulmons bastant fotuts.

Estaria bé, oi, tenir parets? Penseu que també hi podríem enganxar una enfiladissa i quedaria molt maco.

Bé, aquesta és la meva proposta...la qual és fàcil de finançar amb els interessos ingents que deuen haver generat les noves entrades.

Anaxa

Anaxa ha dit...

Torno a ser jo, l'Anaxa. M'he equivocat, a l'última línia volia dir "les nostres entrades" de diners clar, i no les noves. Ho sento, amb tant fum m'he emboirat el cap...

Anaxa

Joan ha dit...

Me parece muy bien la propuesta de Anaxa para el bloque B, que todavía no está construído. La verdad es que lo de la pared sería mejor que un cristal o un plástico. Ganaríamos en calidad de vida.

Con lo que han ganado en intereses con nuestro 20% de entrada (miles de euros), hay para unos acabados de lujo, así que por construir una tapia no se van a arruinar.

Joan

PISO "A" ha dit...

y que tapareis tambien la parte delantera del balcon?? pq vamos para que no entre el humo de la maria, o el olor a cafe....no es suficiente con le lateral!!!!!!!
a parte de que si se supone que es una illa TODOS los bloques seran iguales.............
aunque para mi entender deveriamos preocuparnos con otras cosas mas importantes.

PISO "A" ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PISO "A" ha dit...

Por cierto, creo que lo mas importante ahora seria ver Firmado el Acta de la Junta compensatoria.......asi que propongo a la comisió que tengan una reunion con el Sr. Camats despues del 29 y nos den la confirmación de que esta firmado y de cuando van a empezar......

y tampoco estaria de mas, un representante de la comisió en esa firma.........si de tanta transparencia presumen.

Jennifer ha dit...

Muy bien dicho Piso!! Puesto que la falta de confianza es tremenda,lo ideal sería ver firmada el acta y saber las fechas.

pisosantjust ha dit...

Bueno está claro que nadie piensa en el edificio B .. si nosotros nos quedamos hasta Junio sin pisos: NO PASA NADA, si el resto de bloque no lo recibe hasta Marzo .. SE ACABA EL MUNDO,. Creo que los del bloque B deberíamos unirnos y mirar por nuestros intereses, ya que con nosotros SI VAN A INCUMPLIR FECHAS DEL CONTRATO. Una vez que al resto de los propietarios les entreguen el piso se van a olvidar de nosotros.

Jennifer ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PISO "A" ha dit...

tampoco se si incumplirian fechas ya que se empieza a contar desde que empieza la total construccion o la del edificio en concreto! creo que deberias preguntarlo, los del edificio B puesto que si se empieza a contar desde el inicio de la construccion del bloque puede que vuestro limite este aun mas tarde, deberias saberlo por el tema de los 26 meses que firmamos!!!!!!
y nadie dice que no se preocupen de vuestro edificio, sino que cada uno defiende lo suyo.

Anaxa ha dit...

Hola Piso:

Només un aclariment, no estic parlant d'una paret frontal (no has llegit bé) sinó d'una paret lateral, entre terrassa i terrassa. A més, tampoc no parlo de l'olor de cafè, sinó de l'havà (el puro habano, en castellano) i de la maria, aromes ben diferents.

I sí, és veritat que hi ha coses més importants, tens raó, però per demanar que no quedi, no et sembla?
No t'emprenyis, que no val la pena i a més, tot anirà bé.

Anaxa