dissabte, 15 de gener del 2011

*EDITAT* 29 DE GENER: ACTE D'ENTREGA DE CLAUS

Divendres l'alcalde va anunciar a Ràdio Desvern que el proper dissabte 29 de gener es farà un acte d'entrega de claus de l'edifici A. Segons les mateixes informacions les claus de l'edifici T s'entregaran, possiblement, durant el mes de febrer i les obres de l'edifici B van a bon ritme.


Volem aclarir que els membres de la Comissió ens hem assabentat d'aquesta informació a través del web www.santjust.cat. Ja hem fet arribar la nostra queixa a l'alcalde a través d'un correu electrònic i també ho farem a través de Ràdio Desvern, ja que ens sembla una falta de respecte no haver estat informats d'un fet tant important. Més tenint en compte que durant el mes de desembre es van mantenir una sèrie de trobades on se'ns va dir que els pisos s'escripturarien a partir del 15 de gener i on es va demanar expressament als adjudicataris que féssim arribar a Promunsa el nostre grau de necessitat per prioritzar-les i agilitzar tràmits.

*EDITAT*
Enric Camats ens ha fet arribar un escrit explicant els motius de l'acte del dia 29 i el seu funcionament. El reproduim a continuació. També el podeu consultar aquí.

Benvolguts,

El dia 29 de gener (dissabte), a les 11h hi haurà un acte simbòlic d’entrega de claus als adjudicataris de l’edifici A, carrer Rosa de Luxemburg.

L’acte consistirà en una darrera visita als habitatges i s’entregarà un clauer a cada adjudicatari, com s’ha fet amb totes les promocions de Promunsa.

També us vull informar que el passat dimecres dia 11 de gener, els habitatges de l’edifici A van passar la inspecció de la Generalitat. Ara només ens manca disposar de la qualificació definitiva d’habitatges de protecció oficial, que ha d’emetre la Generalitat. A partir del dia que tinguem aquest document, us comunicarem el calendari d’escripturacions a la notaria.

Respecte a l’edifici T, encara no tenim el document que certifica el final d’obra perquè DRAGADOS està acabant de refer l’arrebossat de la façana, que havien executat de forma deficient. De tota manera, tingueu la tranquil·litat que es tracta d’un tema de pocs dies. Un cop disposem del final d’obra es procedirà a la inspecció de la Generalitat.

Us prego que pengeu aquest escrit al vostre blog.

Salutacions,

Enric Camats Tafalla
Sant Just Desvern, 17 de gener de 2011

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Aix... es que fins al final han de quedar malament eh? Sembla que ho fàcil expressament... a més, segons la notícia de Radio Desvern sembla que aquest dia ens entreguin les claus de debò i que ja hi poguem anar a viure. Sabeu què estaria molt bé? El que passa que imagino que falten pebrots... que aquest dia, cap dels adjudicataris es presentés a l'"acte". Total, els pisos ja són nostres no? Doncs que es quedin sols ells amb el seu acte! Ja n'hi a prou home!

Dum ha dit...

Jo us faig una proposta: que no hi vagi ABSOLUTAMENT NINGÚ a aquest acte.

Com be sabeu, les claus dels pisos les han de donar en el moment de formalitzar la hipoteca si o si, doncs a partir d'aquell moment el pis és nostre. Per tant, no cal cap acte de TEATRERIA POLÍTICA de cara a la galeria on l'alcalde i la dona del Montilla es posin públicament cap medalla.

Unknown ha dit...

QUE NO HI VAGI NINGÚ!!! JA N'HI HA PROU!!!

Unknown ha dit...

Amb nosaltres ja hi podeu comptar!!
Prou espectacle amb els nostres pisos i amb les nostres vides i amb els nostres sentiments!!!
Que s'hi fotin fulles!!!
QUE NO HI VAGI NINGÚ!!!!

ketabcn ha dit...

Doncs jo si que hi aniré,i tant que si.
Desprès de mes de 3 anys de patiment en els cuals hem estat simplement esperant,sense moure un dit,ara no es temps per les reivindicacions.
Si no em fet res aban ho farem ara que ja estem a uns dies de tenir el nostre pis?

Jo hi seré no vull perdre´m el dia d´inaguració de la nostra comunitat.

sanjustenc ha dit...

Després d´escoltar la noticia jo el que entenc és que el dia 29 es fará un acte d´entrega dels pisos i que será després d´aquest dia quan es començará a cridar als adjudicataris per escriturar. És a dir que fins que no anem al notari a escriturar no tindrem les claus, no?

No havien dit que el dia 15 de gener es començaba a escriturar, ara ja ens anem cap el mes de febrer, al febrer que tornará a pasar?

Jennifer ha dit...

No no les claus les hem de tenir abans d´aquest acte.
En principi aquesta setmana hem se saber alguna cosa,pero l´acte es nomès simbolic,abans hem de tenir les claus.

PISO "A" ha dit...

Un acto asi sin tener las hipotecas firmadas es un verguenza
Esto solo es una jugada politica q se les be el plumero!!!!! No tendria q ir nadie !!!!

Alexei ha dit...

Hola,

Alguien sabe algo sobre el estado del edificio "B" ?

Estuve en la reunión de diciembre en la que quedó claro que somos "el patito feo" (o el más feo de todos, si cabe....) de la urbanización pero no hemos vuelto a tener ninguna información desde entonces.

Alguien sabe algo?

Saludos.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Alex,

Sobre el edificio, los miembors de la Comision tenemos que vernos con Promunsa para hablar de ello: estado de las obras, posible 1a visita, compensaciones para los que llevan desde octubre de 2007 esperando, ...

La fecha para esta reunión dependerá de la disponiblidad de los 2 representantes en la Comision del edificio B.

Enseguida que sepamos algo, lo colgaremos en el blog.

PISO "A" ha dit...

a mi el llaverito me sobra.......si no tengo las llaves del piso, para que quiero un llavero, primero que me den las llaves y luego ya hablaremos del llavero.

Espero que no haya nadie en ese acto en el cual es solo un limpia conciencias del ayuntamiento y un pongo flores de con lo cruda que estaba la situacion y nosotros que bien que tenemos piso.......

DANIEL ha dit...

Hola

me parece indignante que la entrega de llaves se haga sin nuestras hipotecas firmadas y sin todas las licencias firmadas.

yo propongo que todos nos neguemos a este acto hasta que cada uno de nosotros tengamos las hipotecas firmadas,ya que adelantar el acto a las hipotecas es un acto de cobardia por parte del alcalde,ya que quieren un acto tranquilo y heroico por su parte,y en el caso de q nos nieguen las hipotecas a algunos de nosotros iriamos a manifestarnos a dicho acto.

estoy harto de que nos manipulen,y se aprovechen de nuestra buena voluntad,

NO A ESTE ACTO POR...


1. FALTA DE RESPETO AL NO AVISARNOS A NOSOTROS PRIMERO

2. LAS LICENCIAS DE LOS PISOS NO ESTAN FIRMADAS COMO DICE EL COMUNICADO DEL SEÑOR " LA NEVERA NO LA ABRIREIS TANTO"

3.LO MAS IMPORTANTE DE TODO LAS HIPOTECAS NO ESTAN FIRMADAS


Estoy muy harto de esta gentuza y aprovecho para decir lo mal educadas q son las " secretarias" por llamarlas de alguna manera de PROMUNSA,

gracias

PISO "A" ha dit...

y nosotros como adjudicatarios nos piensan informar sobre este acto?? pq no se ha recibido ninguna carta??????
Cuanto tarda el que la generalitat de el acta de piso de proteccion oficial¿¿¿¿????

Creo que como contacto que es la comisio deberia reflejar nuestras quejas y que se modifique esta pantomima a despues de que hayamos firmado nuestra hipoteca y tengamos nuestras llaves en la mano

JoanValls ha dit...

Tendriamos que ir todos al acto,plantarnos allí y negarnos a cojer el llaverito uno a uno.
No podemos consentir que se haga este acto y se cuelguen la medalla de haber echo bien las cosas cuando no es así en absoluto.
El ayuntamiento la está cagando haciendo las cosas una vez mas,YA ESTÄ BIEN!!

Hagamos algo de una vez todo juntos,ya basta de esperar y ser pacientes,esto es un insulto a todos los que llevamos tanto tiempo esperando y sufriendo este tipo de injusticias.

Jesus ha dit...

Me parece de chiste lo de entregar el llavero y el resto del paripe, sin tener las hipotecas firmadas, y sin saber el dia que firmaremos ni el dia que podremos entrar, ha fecha de hoy no se ni para cuando pedir los muebles, ni cuando avisar al propietario del piso de alquiler donde estoy que me voy, en fin no sabemos ni siquiera que dia firmaremos y para salir en la foto, y encima que nos den un llavero de promunsa, ya se lo pueden ahorrar porque lo voy a tirar a la basura, por lo incompetentes que llegan a ser.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Des de la Comissió ja vam enviar un escrit de queixa tant a l'alcalde com a Promunsa per no haver-nos informat d'aquest acte amb anterioritat.

Durant les reunions del mes de desembre també ens vam mostrar disconformes amb el fet que s'organitzés un acte públic d'entrega simbòlica de claus.

Podeu estar segurs que aquest bloc i els seus comentaris es llegeixen des de l'Ajuntament i des de Promunsa. Per tant, les nostres queixes, reivindicacions i suggeriments arriben on han d'arribar.

Des que ens vam assabentar a la notícia estem en contacte amb Promunsa per obtenir la màxima informació possible i fer-la arribar a través del bloc.

Trisman ha dit...

Hola.
Soy del edificio B y supongo que todos los inconvenientes que han salido en el edificio A los están arreglando en el edificio B, e insisto con el tema de la nevera, espero que no la cagaran otra vez y la dejaran detrás de la puerta.
Hace un mes envié un escrito a Promunsa y a la comisión sobre este tema y espero respuesta.
¿Me vais a decir algo?

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Trisman, si nos puedes enviar por @ la dirección de correo desde donde nos enviáste éste escrito podemos buscarlo y comprovar porqué todavia no te hemos dicho nada.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Ah, ya lo hemos encontrado. Es cierto que enviáste un escrito el dia 16 de diciembre, tanto a Promunsa como a la Comisión.

La verdad és que nosotros tampoco hemos recibido respuesta sobre el tema. Pediremos respuesta a Promunsa, a ver qué nos dicen.

rafa ha dit...

Buenas tardes

como vecino indignado ruego tengais presente mi disconformidad absoluta para este acto.
Pero que nos esta pasando? tengo que recordaros todo lo que hemos pasado? tengo que recordar el dinero gastado? pero que mierda es esta.....?
Ruego encarecidamente vecinos que no asistais a este acto tan usurero. Habeis pasado por el banco? teneis aceptada ya la propuesta de hipoteca? yo pasé el otro día y riete....... te piden de todo, te hacen pagar todas las deudas conformes y disconformes que tengas y luego mil peros... os confirmo sin ningún pudor que mi sueldo supera bastante la media y poseo un cargo de dirección en una empresa de nombre (y estoy sin deudas mayores y mi pareja igual que yo) y todavía el banco adjudicatario no ha mostrado interes en mi petición. no se como os habrá ido a vosotros....
pero recoger un puto llavero despues de 3 años sin saber cuando me van a dar las llaves realmente y si voy a poder financiarlo NO.
Este sería un buen momento para poder demostrar publicamente que nos han engañado y que en su propio acto se les caiga la cara de verguenza.
BASTA YA
si alguien va que coja mi llavero,así ya tiene dos !!

Buenas noches

JoanValls ha dit...

Si este acto sigue adelante, que sepan tanto el ayuntamiento como promunsa,que allí estaremos y vamos ha hacer mucho ruido.Esto no va a quedar así.
Además tranquilos que en un par de meses hay eleccines....

DANIEL ha dit...

buenas noches

demonos cuenta señores,¿ a alguien le han concedido la hipoteca? y no hablo de palabrerias...

se ven venir un buen problema...3 años para entregar los pisos y saben que va a haber problemas con las hipotecas

es una verguenza!

hablad vecinos! hagamos fuerza de una vez,

QUEREMOS NUESTRAS HIPOTECAS Y NUESTROS PISOS YA!

Y NO QUEREMOS ACTOS SIMBOLICOS NI PALABRAS,QUEREMOS HECHOSSSSSS!

porfavor comision,haceis un gran trabajo,trabajemos rapido para una reunion de urgencia,esta misma semana
con todos los adjudicatarios,para hablar claro ,

no creo q alguien quiera ir a este acto y q luego no le concedan la hipoteca,

BASTA YA!

DANIEL ha dit...

ah!

y q sepan,q mañana mismo llamo a las teles para q si se hace este acto vengan conmigo

Mision Imposible ha dit...

Buenas,
Yo sí que voy a ir al acto de entrega de llaves, después de tanto tiempo de espera, no voy a pelar lo q no he reclamado antes. Hemos tenido tiempo.
“ El Directivo de la empresa importante “, si ocupa tal cargo y gana un sueldo muy por encima de la media y además cuenta con el sueldo de su pareja, no creo q tenga problemas con la hipoteca, tampoco para elegir piso en el libre mercado.
En fin, no nos peleemos entre nosotros, pero hay comentarios q me superan.
A pesar de q hemos esperado tanto por los pisos, y no es agradable, tampoco vamos ahora a poner pegas por todo.
Un saludo y nos vemos el 29!

Anna ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo contigo "mision imposible"!

PISO "A" ha dit...

a caso ellos han hecho algo por ti??? no, al contrario .........por lo tanto para que vamos a ir nosotros........para que se pongan flores de lo bien que lo han hecho y mira que buenos que somos que hemos hecho esto con lo mal que esta todo el tema.............pues no no..........yo no voy a ir....

gracias.

rafa ha dit...

Buenas tardes

Misión imposible, dejemos el tema películas y pongamos "nombre" ha la realidad.... respeto tu opinión y tu sarcasmo pero espero que no seas luego el primero que tengas que picar piedra !!! pero tienes razón no peleemos entre nosotros.

muchas suete a todos

saludos

Jennifer ha dit...

No han echo bien las cosas,se han equivocado mucho y sobre todo no nos han mantenido informados después de 3 años de espera.
Pero ahora estamos en la recta final,hemos esperado mucho y hemos pasado mucho.
Teneis razón,no hemos echo nada durante todos estos años y no es momento de hacerlo ahora.
El dia 29 estaremos allí,porque es nuestro dia,el de todos y no quiero flores para nadie,ni méritos ni palabrerio facil.
Quiero disfrutar del dia,volver a ver mi piso y ilusionarme de nuevo con lo poquito que queda para poder vivir ya en él.

Saludos a todos!

DANIEL ha dit...

hola

perfecto,id a este acto..recoged vuestro llavero y que no os den la hipoteca despues..

Miguel Ángel ha dit...

Hola a todos:

Esta claro que por ir a recoger el llavero al acto del día 29 no nos van a dar la hipoteca, pero por no ir al acto si que nos la van a dar?
Que cada cual actue en consecuencia, si quiere ir, que vaya, sino quiere ir porque así expresa su descontento con la actuación del ayuntamiento y Promunsa pues que no vaya, y el que quiera ir para protestar y "liarla" pues que lo haga que para eso vivimos en una sociedad democrática.
Ah, por cierto, sólo apuntar que el tema de la concesión de las hipotecas NO depende de Promunsa ni del Ayuntamiento (ni de ningún ayuntamiento ni empresa municipal que haga promociones en HPO), sino del banco o caixa que corresponda (que vivimos en una época de pocas alegrías respecto al crédito) y eso es algo que todos sabíamos desde el principio del proceso.

Un saludo

rafa ha dit...

Miguel angel

Tienes razón todo el mundo puede hacer lo que quiera ir o no ir!!! estoy contigo.
Lo que discrepo es que nosotros cuando presentamos toda la documentación fue estudiada para que todo adjudicatario tuviese las condiciones idóneas para ecceder a esta promoción por lo que interpreto que en su día todos los que firmamos teníamos la cualificación para obtener una hipóteca o en este caso la surrogación de la parte solicitada por la promotora.....corrigeme si me equivoco.
sirva este apunte para destacar que hoy he vuelto a estar reunido con el banco finalmente presentando todo lo que me solicitaban y me ha comentado la directora que actualmente no disponen de la documentación por parte de la promotora para poder realizar la hipoteca por lo que comenta que esto no es de un mes a otro si no que las cosas son lentas....y para mi pena me comentan que para acabar los pisos han solicitado una hipoteca nueva sobre hipoteca concedida.........
De verdad informaros antes de tomar cualquier decisión sea la que sea.

saludos

pd.esta información es a nivel personal para quien desee leerla, lo digo para que la gente no lea cosas que le superan......

ketabcn ha dit...

Hem rebut carta de Promunsa,allà en informen de l´acte del dia 29.

Al menys s´han dignat a informar-nos.......
Nosaltres anirem,perquè crec que si hem arribat fins aqui,hem de mirar endavant.
Allà tindrem oportunitat de manifestar tant a promunsa com a l´alcalde el nostre descontent per la forma de fer les coses un cop mes.

Unknown ha dit...

Hola a tots i totes,

nosaltres si hi anem serà per queixar-nos de la hipocresia de l'acte.
Estem mirant de fer arribar el tema als mitjans de comunicació. No us sembla que ja han jugat prou amb nosaltres? Tots tenim ganes d'estar als nostres pisos i començar per fi una nova vida. El tema de "La Caixa" és una vergonya, un contrasentit: la generalitat potencia i dóna ajuts per la promoció de pisos de protecció oficial, l'ajuntament i Promunsa ho porten a terme (amb "chapuzeries") però és que ara ve "La Caixa" i resulta que es vol enriquir amb uns pisos que són precisament destinats a famílies que els fa fata una ajuda i no una patada més al cul!!
Tot han estat entrebancs amb aquests pisos... de tota manera, ja queda menys, esperem que aviat ens veurem al veinat.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Des de la Comissió entenem totes les posicions al respecte de l'acte del dia 29. També pensem que l'Ajuntament se'l podria haver estalviat, després de tots els problemes que hi ha hagut amb la nostra promoció. Però és la seva decisió.

A partir d'aquí tothom és lliure de reivindicar el que cregui més convenient: no presentar-se el dia 29; anant-hi i no recollir el clauer o bé anant i mostrant el pis que tant ens ha costat aconseguir a tota la familia.

El que ens preocupa, i ja hem fet arribar a Promunsa una petició d'informació, és la concessió de les hipoteques.

No entenem perquè a 21 de gener encara ningú ha passat pel notari, més quan l'alcalde va assegurar a les reunions que a partir del 15 de gener s'anirien signant les escriptures.

Per això hem demanat a Promunsa sber què passa amb aquest tema que, repetim, ens sembla el més important ara mateix, més enllà de l'acte públic del dia 29.

Perquè per assistir a l'acte públic cal haver-se assegurat, abans, que es concedeix la hipoteca als adjudicataris.

Des de la Comissió continuarem informant de qualsevol cosa que ens assebentem o ens informin.

Ens agradaria fer-nos una idea més precisa de quina és la situació de la promoció. Per això demanem si ens podeu escriure un correu electrònic dientnos si heu signat ja la hipoteca i/o què us han explicat al banc. Ens aniria molt bé que ho féssiu indicant-nos els vostres noms i pis adjudicat, per situarnos millor.

Segur que durant aquest temps ens podíem haver organitzat millor, haver aconseguit més unió, haver assolit més millores o compensacions, però hem fet el que bonament hem pogut en cada moment, sempre mirant pel bé de tots, encara de vegades no ho haguem aconseguit.