dilluns, 24 de gener del 2011

ÚLTIMES NOVETATS

La Comissió ha concertat una reunió amb Promunsa el proper dimarts 1 de febrer per tractar diferents temes. Penjarem al bloc un resum d'aquesta trobada.

Per la seva banda, Promunsa ens ha fet arribar un correu amb informació de darrera hora que ens ha demanat penjar al bloc i on diuen:

  • Des de la Generalitat asseguren que per dijous 27 o divendres 28 Promunsa tindrà la qualificació definitiva dels habitatges de l'edifici A. Avisaran en Camats per recollir-la personalment. Un cop la tingui s'emtregarà a La Caixa per començar amb els processos d'escripturació.
  • Pel que fa a les hipoteques, totes aquelles persones que es trobin amb dificultats per aconseguir-les, que truqui a la Mercè de Promunsa i els donarà hora per parlar del tema personalment amb en Camats, que no sap exactament què i com podran trobar alguna solució però volen conèixer la situació per parlar-ho i fer quelcom amb La Caixa.
Des de la Comissió us transmetem el que ens indiquen. A la trobada del dia 1 volem parlar d'aquests i d'altres temes i concretar molt més aquestes propostes que planteja Promunsa, aportant solucions específiques.

5 comentaris:

PISO "A" ha dit...

Muy bien ,pero si el banco no nos dice si tenemos o no tenemos dificultades para la hipoteca como vamos a pedirles hora???????

hay alguien que haya tenido noticias del banco?? pq yo fui la semana pasada y todavia no se habian mirado nada..........vaya que lo que dimos en la visita esa de diciembre lo tienen ahi cogiendo polvo.....

rafa ha dit...

Buenas tardes

Yo hace ya tres semanas que espero el estudio aproximado y siempre dicen que no tienen tiempo....
Ostras que suerte que 1 día antes del acto reciban la documentación por parte de la generalitat por dios que coordinación....es brutal vendra un helicoptero y aterrizara en medio del parque !!! madre mia que esto acabe ya.

saludos

Jennifer ha dit...

Si la verdad es que esto de la fecha de repente un dia antes del solemne acto parece otro calla bocas.
Pero en fin no nos queda otra que creer y esperar que así sea....

Anna ha dit...

Jo només voldria comentar que això es un mal son per a tots, però hi ha algú que li hagin concedit una hipoteca en un altre banc?
També seria una possibilitat?
Jo soc de l’edifici B i la veritat que veient el panorama començarem a mirar altres entitats a veure si es possible.
Per un altre banda voldria demanar a la comissió que si us plau un cop us entreguin les claus dels edificis no deixem de pressionar per que l’entrega del edifici B no es demori tant. I també demanar la compensació de gairebé 7a 8 mesos de retard que nosaltres portem respecte els altres edificis, perquè la visita del Febrer encara no en dit res de res i tal i com estan les obres no veig que el Abril-Maig estiguin acabades com sempre son tot mentides i més mentides.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Com diem a l'apunt del bloc, el dimarts dia 1 tenim concertada una trobada amb Promunsa per parlar de tots aquests temes: les hipoteques, l'entrega de l'edifici B, compensacions, etc.

Penjarem la informació al bloc, com de costum.