dijous, 7 de juliol del 2011

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS

Un grup d'adjudicataris dels diferents edificis està començant els tràmits per formalitzar l'Associació de Veïns de Mas Lluí Sant Just Desvern.

Aquells que vulguin més informació s'han d'adreçar al correu electrònic maslluisantjust@gmail.com

Informar-vos que aquest bloc dels afectats i l'adreça electrònica tancarà la seva activitat en el moment que els adjudicataris de l'edifici B signin la compravenda dels seus habitatges i l'associació de veïns comenci la seva activitat.

22 comentaris:

GaLcE ha dit...

He demanat mes info i encar ano m'han contestat...

Carles ha dit...

Hola, no hem rebut cap email teu, has posat be la direcció de correu maslluisantjust@gmail.com ?

GaLcE ha dit...

si.. ho he enviat un altre cop.

Salutacions,

Anna ha dit...

això de la reducció del 8% al 4% podem fer algo els de l'edifici B?

Anna ha dit...

Sabem si tenim alguna recoompensa tant econòmica o material per el retard de entrega de pisos?
Estem a mitjans de Septembre i encara no sabem quan anirem a viure.
Ens poden donar alguna data? O ens anirem als Nadals ???

pisosantjust ha dit...

Hola, em parlat amb promunsa i si, l¡edifici B pagarà el 4%, si ensdonen el pis abans d'acabar l any ..clar.
Estic d'acord en q si en tocaven 400 euros comptant fins al juny ara ens hauran de donar almenys 800 (ja q l'entrega aproximada del pis serà a mitjans d'octubre)

Anna ha dit...

quant vas a demanar l'hipoteca estan descomptats els 400€? Es que jo no m'he fixat en el preu que m'han donat però crec que no... com ens els decomptaran?

pisosantjust ha dit...

Por cierto, siempre que vamos por la zona tenemos la "manía tonta" de acercarnos por los pisos y dar una vuelta (por aquello de recordar que aunque estemos a punto de acabar el año 2011 realemnte nuestro piso existe..) Ayer sábado 17, estuvimos hacia las 18.00 y cuál fue nuestra sorpresa cuando vimos a gente en un piso del tercer piso, del bloque B, escalera 6 ... dos personas en el lavadero y otra persona en la terraza ...incluso ya han quitado las pegatinas de las cristaleras y se veian botes de pintura .. alguien me puede decir que hacen ya en posesión de su piso?

Alexei ha dit...

Alguien sabe cuando se va a normalizar el tema del bloque "B" ? Es lamentable esta situación...Hasta cuando tendremos que esperar? Alguien nos puede decir algo? Hace tres días estuvimos en Promunsa y nos dijeron que no podían darnos ninguna fecha....Cuál es el siguiente paso? Si pudieramos, se lo confitarían....
Y esto que leo...es cierto que ya hay gente allí???? El último que apague la luz...

Anna ha dit...

La ley del 4% se amplia pasado 2011
esto es lo que salió en los periódicos la semana pasada.

Anna ha dit...

¿Sería posible que los chicos de la comisión que representan al edificio B pudieran tener una reunión con Promunsa e informarnos como está la situación? Lo digo por los que estamos pagando un alquiler, viviendo en habitaciones alquiladas con dos hijos, más trasteros y no os quiero contar más para no deprimiros....
La indemnización de cuanto es? cuando se va hacer? al menos....

pisosantjust ha dit...

Chicos de la comisión q representan al bloque B????jajjajjja! No te das cuenta de que nos hemos quedado solos?

Estela ha dit...

Sols solets... des de fa mesos!!

en fi...

Anna ha dit...

Ningú sap res de quant ens entregaran els pisos? Jo haig d'avisar amb un mes d'antelació per deixar el pis i suposos que com jo molts adjudicataris.

Anna ha dit...

Jo vaig trucar ahir el matí fent la mateixa pregunta i encara estic esperant una responta.

Anna ha dit...

Hola comisión!!! que hay algún representante !! que podeís hablar con ellos???? ( los fantasmas de los pisos....) poque parece que todo el mundo ha desaparecido o si hablamos directamente con el Alcalde? nos dará una respuesta? o tenemos que convocar otra reunión para que se nos informe? No se o movemos esto un poco entre todos o la tomadura de pelo ya es monumental !!! hay que ya la han cerrado !!! ah como nuestros pisos cerraditos monísimos !!! perdonar pero estoy harta !!!

Estela ha dit...

Si te sirve... anna... jo estic igual...

No desesperis.......

pisosantjust ha dit...

Bueno .. q sepais que ahora dicen q INTENTARAN darnos el piso antes de fin de año para beneficiarnos de la rebaja fiscal (se ve que el tema de tener bajos para minusvalidos lo hace todo aun más lento ..)Propongo pedir explicaciones al alcade ya mismo .. debería haber dado la cara ya cuando pasamos ese Junio, al que no llegiamos seguro .. y ya estamos en Octubre .. y sin fecha de entrega.

Anna ha dit...

Manda cojones!!!!!!!! Cómo que intentaran? Y la comisión donde está? claro ellos ya tiene el pisito! Tenemos que hacer algo, somos el edificio más pequeño, es fácil mobilizarnos todos y hacer algo!

pisosantjust ha dit...

Exactamente..sin comisión y con uno de sus miembros formando gobierno...me parece q somos muy pocos para hacer presión..x eso pasan de esta manera..supuestamente van a hacer otro sorteo porque hay 27 pisos sin adjudicar, imagino q la mayoría de nuestro bloque.

aavv mas llui sant just ha dit...

Hola veïns,

S'ha traslladat tot el relatiu a mas llui de sant just a l'associació de veïns que s'està formant ara. Si us plau, envieu-nos les vostres queixes o suggeriments a maslluisantjust@gmail.com. Us informem que estem en procés de formació de l'associació però intentarem canalitzar tota la informació que ens aneu enviant i ajudar-vos en tot el possible i de forma desinteressada. Nosaltres no estem pendents del blog d'afectats sinò directament dels emails que anem rebent a través d'aquest email fins a que formem legalment l'associació. Esperem poder ser d'ajuda. Salutacions: associació veïnal de sant just mas llui.

Afectada ha dit...

Hola "aavv mas llui sant just",

Bé, després d’haver llegit el post que ens heu deixat i sobretot on ho heu fet, no puc evitar adreçar-me a vosaltres.
En primer lloc, agraïr-vos el vostre oferiment. Sincerament, crec que és d’agraïr i no em podia estar de dir-ho.
D’altra banda, tampoc puc evitar, sentir-me més perduda, si cap, i per aixó aquesta necessitat d’expressar-vos com hem sento:

Aviat farà 4 anys que tots plegats ens vam emportar una gran alegria. Encara guardo aquell sms que vaig escriure “m’ha tocat”. Em tremolava massa tot el cos per escriure-hi res més. Pero recordo ensenyar-li a tothom aquell sms! I explicar-li a tothom la meva sort: per fi, podia començar a plantejar-me una vida tranquil.la i al meu poble! (amb lo innaccessible que era/es). Tot alló queda molt lluny. Durant aquests 4 anys han passat moltes/massa coses, ho sabeu tan bé com jo, pero també és cert que no tot ha passat encara. I aquest és el meu cas. Jo encara no tinc el meu pis.
M’alegra saber que una gran part de vosaltres ni us enrecordareu d’aquell 23 d’octubre de 2007. I ben merescudament, el passareu als vostres pisos, com un dia més, alguns fa molt de temps que hi viviu. Permeteu-me així, el dret de no sentir-me encara part d’aquesta assossiació de veïns a la qual ens remitiu (ja m’agradaría) però és que no és la meva realitat. Jo encara sóc part d’aquesta minoria d’AFECTATS que encara quedem a Mas Llui, no veïna. Tota aquella gent a qui li vaig ensenyar aquell sms m’ho recorda cada dia. El proper dia 23 coincidint amb les festes de Sant Just al Carrer, nosaltres encara el “celebrarem” amb alguna llagrimeta i potser els Nadals del 2011 també. Espero que enteneu la necessitat de fer-vos l’aclariment.