dimecres, 5 d’octubre del 2011

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I COMISSIÓ D'AFECTATS

Benvolgudes i benvolguts veïns, veïnes, afectats i afectades,

com sabeu, efectivament, els veïns i veïnes que ja tenen la sort de viure als seus pisos estan organitzant una associació de veïns del barri de Mas Lluí. Podeu contactar-hi a través de maslluisantjust@gmail.com

Els impulsors d'aquesta associació de veïns són els mateixos que formaven la Comissió d'afectats i la seva intenció és continuar treballant pel que necessitin els adjudicataris de l'edifici B. L'únic que s'ha fet és donar un pas més per la millora del barri.

Malauradament els representants de l'edifici B a la Comissió o bé han renunciat al pis o bé han fet el canvi d'habitatge i el tenen en un altre dels edificis (A o T). Per tant, des de la Comissió/Associació no es coneixen al detall els problemes que puguin patir els adjudicataris de l'edifici B.

Per això us agraïrem que us vulgueu posar en contacte amb l'Associació (maslluisantjust@gmail.com) i els exposeu qualsevol problemàtica que tingueu, doncs treballaran igualment pel que es necessiti.

7 comentaris:

Afectada ha dit...

us trobavem a faltar!!!

Què ha passat durant aquests mesos?? pensava que ereu vosaltres qui ens informaveu de com estava la situ ació amb els adjudicataris de l'edifici B...
De la comissió, ja sabiem que no quedava ningú del bloc B pero ens vàreu dir que seguirieu, davant de l'alcalde... en aquella última reunió en la que l'alcalde en s va dir que ni de conya arrivariem al mes de juny...

Afectada ha dit...

Continuació:

Notícia que em va alegrar perque significava que començava la vida a la meva futura comunitat de veins encara que no em vaig donar tampoc llavors per aludida a participar-hi. Confiava en que no s’oblidarien de nosaltres.... encara que en el fons sabia que passaria i ho entenc. Però esperava que al menys les formes es mantindrien, en aquest món de les xarxes socials i les comunicacions un post informatiu no costa gaire.

És fàcil deixar enrere i és fàcil oblidar, pero nosaltres, els afectats, encara no ho podem fer.

Aquest comentari res te a veure amb la política... només és que encara no som veïns.


Salutacions també per a vosaltres,
Una afectada

aavv mas llui sant just ha dit...

Hola a tots,

Des de l'associació de veïns ens estem movent per obtenir més informació de l'estat de la qüestió, però com ja s'ha dit, necessitem que alguns dels afectats del bloc B s'uneixin amb el grup de l'associació, per tenir la vostra informació i la vostra implicació.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem una trobada perquè ens informeu del què us han dit i de com està la cosa. Amb tota la informació que recopilem, podem pensar en organitzar una reunió amb Promunsa(sigui general o de la comisió)... però necessitem la vostra implicació!

Des de l'associació treballarem altres temes que afecten a tot el barri, però penseu que estem encara de tramitació i no hem realitzat l'assemblea general. Poc a poc anirem fent, i quan estigueu ja als vostres pisos, esperem que també ens ajudeu al bé de tots...

Esperem els vostres emails!!!

aavv mas llui sant just

pisosantjust ha dit...

Bueno .. está muy bien saber que ahora tenemos que hacer los comentarios a un email .. cuando el último post que teniamos en este bloc del día 7 de Julio, hasta el día de ayer, decía literalmente:
"Informar-vos que aquest bloc dels afectats i l'adreça electrònica tancarà la seva activitat en el moment que els adjudicataris de l'edifici B signin la compravenda dels seus habitatges i l'associació de veïns comenci la seva activitat" yo aun no he fimado la compravenda de mi piso, por lo que entendía que este bloc seguía abierto. Si os quedastéis sin representantes del edificio B nos deberiais haber avisado de que a partir de ahora seríamos nosotros los que teniamos que hablar con promunsa (cosa que ya hemos estado haciendo, evidentemente, sin la fuerza y presión de hacerlo en nombre de todos los vecinos). No entiendo esta nueva manera de comunicarnos via email .. porqué de esta manera, nosotros, los afectados, no tenemos todas las opiniones, no sabemos quien ha hablado, y que le han dicho.. Nosotros, más o menos, hemos ido explicando todo lo hablado con promunsa en los comentarios, de todas maneras, os lo podemos volver a explicar y alguna cosa más que se ha quedado en el tintero.

Afectada ha dit...

Per mi, ja podeu esperar mails... igual que els mesos que portem esperant que la comissió ens digui alguna cosa... els nostres elegits democràticament.

Olvega ha dit...

Hola:

Opino que el blog es una herramiento más útil para poder expresarnos ya que así podemos ver todos los comentarios del resto de afectados.

Comentar a la comisión "nuestra" situación, almenos la mia.

Recibí en verano una carta de promunsa donde me afirmaban que el bloque B estaba finalizando las obras y en septiembre se haría la entrega de llaves.

Cada vez que llamo a Promunsa (vivo fuera y no puedo ir personalmente en horario de oficina)me contesta la misma secretaria que nunca tiene ni idea de cuando nos harán la entrega ni de nada, le pregunto pero ella nunca sabe nada.

De momento los del banco me han comentado que en cuestión de 2-3 semanas tendrán los papeles para firmar hipoteca pero ya veremos si finalmente no se demora más (ya no me creo los plazos que nos dan).

El otro día pasé por allí y vi gente en el bloque B que ya tenía pintado el comedor, y varios pisos con las persianas subidas y las ventanas abiertas. Me gustaría que alguien nos diera una explicación de porque hay gente que ya puede entrar en su casa.

Y de la indemnización que nos van a dar por el retraso en la entrega estaría bien que también nos dijeran algo.

Gracias.

Anna ha dit...

A mi també m'ha comentat molta gent que veu persones amb mobiliari a l'edifici B. qui ha tingut la sort de poder aconseguir les claus i perque no tothom les pot tenir? Hi ha favoritismes per part de Promunsa?