dimecres, 26 de novembre del 2008

Derrama de 3 milions

Hem rebut aquest comentari al post anterior d'adjudicació de les obres d'urbanització:

Buenas tardes,

Parece ser que finalmete la empresa TEYCO COPISA, será quien asuma la urbanización del terreno.

Por otro lado, en la web de ayuntamiento se comenta que el mismo ha avanzado 3 millones de euros para urbanizar el terreno.

Pero hay un tema que no me ha quedado nada claro: se comentaba que dicho coste, podría ser asumido por los adjudicatarios de las viviendas. Dicha informacíón la he podido leer horas antes en la propia web del ayuntamiento, sin embargo ahora ha sido suprimida. El motivo lo desconozco. Vosotros también comentabais en el blog, que era un tema que se tendría que aclar, al menos que se tratase de un error.

Posdata: debería pronunciarse el própio ayuntamiento, en lugar de omitir dicha infomación.

Un saludo.

Efectivament, la web de l'Ajuntament anunciaba que aquests 3 milions serien assumits pels adjudicataris. I nosaltres ens en feiem ressó aquí al bloc. Però des del primer moment ens va semblar un tant estrany, tot plegat, i avui mateix hem demanat explicacions a l'Ajuntament.

El mateix Alcalde Perpinyà ens ha trucat per demanar-nos disculpes perquè, efectivament, es tractava d'un malentés i ens ha fet 5 cèntims de la situació.

Aquesta xifra de 3 milions la va avançar el propi consistori per tal de comprar-li sostre a la constructora. En la reunió de dilluns va exigir que aquests diners es destinessin a la tan ansiada urbanització. A més, entre tots els propietaris dels terrenys (Ajuntament, Colonial i d'altres) van acordar aprovar una derrama, una partida extraordinària, de 500.000€ assumida per cadascún d'ells sense que afecti per res als adjudicataris dels pisos.

Volem demanar disculpes perquè ens ha semblat que un cop aclarida la situació valia la pena, per evitar més embolics innecessàris, treure el comentari del bloc, així com l'Ajuntament ho ha fet de la web ja que es tractava d'un error. Per sort, ja està aclarit i creiem que resolt a temps.

De nou, disculpes per les possibles molèsties.