dimarts, 4 de novembre del 2008

RESUM DE LA REUNIÓ DEL 4 DE NOVEMBRE

Dimarts 4 de novembre Promunsa i l'Ajuntament de Sant Just ens van reunir a La Vagoneta per exposar-nos la situació actual dels nostres habitatges. A continuació us oferim els punts més interessants que va exposar l'Alcalde Perpinyà:
  1. L'empresa adjudicatària per realitzar les obres d'urbanització dels terrenys va ser COPISA, que el mes de juliol es va comprometre a començar aquestes obres durant el mes de setembre.
  2. arribat aquest punt COPISA es fa enrrere per falta de liquiditat i llavors l'Ajuntament proposa una alternativa: que s'urbanitzi el terreny en dues parts. Una, on hi haurà els pisos públics, urbanitzar-la totalment. L'altra, on hi han d'anar els habitatges privats, urbanitzar-la mínimament
  3. l'Ajuntament ha posat com a data límit mitjans de novembre perquè comencin aquestes obres (dues setmanes, segons se'ns ha assegurat. Per tant, calculem que el dia 20 de novembre hauria d'estar decidit aquest tema per la Junta de Compensació)
  4. si no comencen en aquest termini, l'Ajuntament assumiria el cost i execució d'aquestes obres d'urbanització, permeten a Dragados, l'empresa adjudicatària de la construcció dels habitatges, començar aquests treballs amb una mínima urbanització per guanyar el màxim de temps perdut.

Pel que fa al tema dels diners depositats com a entrada l'Alcalde ha comunicat que qui els vugui recuperar, interessos inclosos, està en el seu dret, que els diners són dels adjudicatàris i que no els poden retenir. Però no ha aclarit si això comportaria la pèrdua de l'adjudicació de l'habitatge.

També s'ha compromés a oferir-nos una sala on poder realitzar la reunió prevista pel 15 de novembre. Hem de fer les gestions pertinents per tancar aquest espai. Us informarem del lloc tant bon punt el tinguem lligat.