dimarts, 25 de novembre del 2008

TEYCO- COPISA URBANITZARÀ LA ZONA

Dilluns 24 de novembre es va realitzar la Junta de Compensació entre els propietaris dels terrenys del Mas Lluí i les empreses constructores.

Un dels punts de l'ordre del dia era l'adjudicació de les obres d'urbanització de la zona que finalment es va resoldre favorablement a TEYCO- COPISA. Per tant, serà aquesta empresa la que urbanitzarà tota la zona, prioritzant l'espai on han d'anar els nostres habitatges.

Els detalls ens els donaran a la reunió de la Comissió de Seguiment, encara pendent de convocar per part de l'Ajuntament.

Per ara, sabem que l'empresa té 30 dies de marge des de la signatura del contracte d'obra fins la seva entrada als terrenys. Tot està cada cop més a prop.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenas tardes,

Parece ser que finalmete la empresa TEYCO COPISA, será quien asuma la urbanización del terreno.

Por otro lado, en la web de ayuntamiento se comenta que el mismo ha avanzado 3 millones de euros para urbanizar el terreno.

Pero hay un tema que no me ha quedado nada claro: se comentaba que dicho coste, podría ser asumido por los adjudicatarios de las viviendas. Dicha informacíón la he podido leer horas antes en la propia web del ayuntamiento, sin embargo ahora ha sido suprimida. El motivo lo desconozco. Vosotros también comentabais en el blog, que era un tema que se tendría que aclar, al menos que se tratase de un error.

Posdata: debería pronunciarse el própio ayuntamiento, en lugar de omitir dicha infomación.

Un saludo.