dilluns, 29 de desembre del 2008

Quadre de despeses

Ara que s'apropa final d'any i molta gent fa un repàs a l'estat del seus comptes corrents i d'estalvi hem pensat en adjuntar un quadre amb les despeses que encara resten per pagar dels nostres pisos.

Hem adjuntat un quadre Excel amb preus ficticis (si s'assemblen als preus d'algú en concret no està fet amb coneixement de causa i si algú es pot sentit molestat ho retirarem ràpidament). L'únic que heu de fer és descarregar-vos el fitxer clicant aquí i, un cop desat al vostre ordinador, substituir les xifres del quadre de color verd corresponents al preu del pis, aparcament i traster i l'Excel us donarà la resta de dades. NO CANVIEU EL TOTAL, NOMÉS ELS PARCIALS.

Podeu consultar qualsevol dubte a l'adreça de correu afectats.illa2masllui@gmail.com

Val a dir que aquesta informació ja la va proporcionar Promunsa un cop fet el pagament corresponent a l'entrada del pis però hem pensat que no estaria de més fer un recordatori.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

millor no pensar en el que tenim que pagar,
podrieu fer un truc a la senyora hernandez per sapiguer si esta firmat el famos contracte ?,

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Dilluns 29 vam escriure un correu electrònic a Promunsa demanant si s'havia signat el contracte o quan estava previst fer-ho. Encara no ens han respost, per lo que deduïm que fins després de Reis no ens podran informar sobre el tema.

En el moment que sapiguem alguna cosa ho publicarem al bloc.

Anònim ha dit...

com no estigui firmat ja sera la gota que omple el got,estic farta de falsas promesas,a veure que ens explican ara!
la paciencia te un limit i tenen un contracte q complir

Anònim ha dit...

Jo anteriorment (fa mesos) vaig enviar 2 o 3 missatges a Promunsa a la direcció que apareix a la pàgina web i encara estic esperant resposta...

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Veurem després de vacances de Nadal què ens diuen. Penseu que, igualment, encara que el contracte s'hagués signat el dia 23 de desembre, les màquines no haguéssin entrat a la zona fins després de festes.

El dia 7 trucarem per veure què ens poden dir. Us informarem puntualment.

Si voleu fer alguna consulta o suggeriment a Promunsa us proposo que ho feu a través del bloc o de l'adreça de correu electrònic que teniu a disposició: afectats.illa2masllui@gmail.com

Vinga, paciència que ho tenim millor que fa uns mesos!!!

Anònim ha dit...

Encara no sabeu res???? Si heu trucat ens agradaria saber que us han dit encara que siguin males noticies............que semble que te tota la pinta.....pq si no sabem res encara...........malo!!! Aixi que si heu parlat o no amb promunsa, digueu-nos alguna cosa.

Gracies

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Acabem de penjar un post on expliquem el que ens han dit a Promunsa. Anem pel bon camí.

Penseu que estem tractant un tema complex amb l'administració pública i que, per tant, les coses no van tant àgils com ens agradaria a tots.

A través del bloc us mantindrem informats.