divendres, 17 d’abril del 2009

Acta de replanteig signada

Avui l'alcalde s'ha posat en contacte amb nosaltres i ens ha explicat com el passat dimecres dia 15 es va reunir la Junta de Compensació i es va signar l'acta de replanteig referent a les obres d'urbanització.  Per tant, la setmana entrant, a partir del dia 20 d'abril, haurien de començar les obres d'urbanització per part de TEYCO - COPISA.

Per donar-nos més detalls els membres de la Comissió hem estat convocats a una nova reunió amb l'ajuntament el dilluns 27  d'abril on se'ns donaran més detalls sobre tot el tema i que us traslladarem amb la màxima rapidesa a travès del bloc.

D'altra banda, Promunsa ha començat a repartir una carta on ens indica que podem passar per les seves oficines a recollir la resolució favorable del visat del contracte que ha donat la Direcció General de Promoció de l'Habitatge de la Generalitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Haber si es verdad y este dia 20 comienzan las obras de urbanización y así la construcción de los pisos podrá avanzar y más rápido.
Muchas gracias por la información.
espero que no nos engañen más.

Anònim ha dit...

Sr. Alcalde hoy es ya 27 de Abril, y ¿dónde está la urbanización?

Anònim ha dit...

hola

chicos os a llegado ya la carta de la resolucion favorable del contrato??

a alguien le an pedido la declaracion o algun papel?

saludos y esperamos noticias de hoy
gracias

Anònim ha dit...

Yo he ido hoy a buscar la resolución de la generalitat y no me han pedido nada simplemente he tenido que firmar un papel y me han entregado una documentación con los datos del piso, y con el importe máximo que me pueden hacer el préstamo que corresponde al 80% del piso.