dimecres, 1 de juliol del 2009

Pla de Mobilitat Urbana de Sant Just: transports

Dilluns passat, 29 de juny, dos membres de la Comissió de Segiment de la Illa 2 del Mas Llui van participar, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Just, en la sessió sobre el Pla de Mobilitat Urbana del poble.

Durant la sessió van participar en les discussios sobre els cinc àmbits d’actuació del pla: vianants; vehicle privat motoritzat; aparcament; transport públic; i bicicleta.

Val a dir que en totes les planificacios que s'estan realitzant es va poder constatar que NO ES TÉ PROU EN COMPTE EL NOU BARRI DE MAS LLUI i, per extensió, tampoc els seus futurs habitants.

Per aquesta raó van expressar, tant davant dels representants de l'Ajuntament com dels partits polítics, la seva disconformitat respecte el que s'està planificant fins al moment i van demanar que el Mas Llui es tingui en compte; van reclamar unes línies de transport públic adequades i de qualitat per unir el futur barri amb el centre del poble; autobusos llançadera cap a l'estació de RENFE de Sant Feliu i cap al TramBaix; accessos adequats pel transport privat; etc.

Esperem poder continuar participant i reivindicant el que serà millor per tots els adjudicataris.

Més informació