dissabte, 25 de juliol del 2009

Nova comunicació de Promunsa

Aquetsa setmana hem rebut una nova notificació de Promunsa on explica els acords a que, conjuntament, es va arribar per canviar els materials i els acabaments dels habitatges dels edificis A i B. Podeu consultar-la aquí.

Cal recordar, però, que durant les reunions de la Comissió amb Promunsa i l'Ajuntament tractem d'altres temes com els crètdis hipotecaris, els accessos a la zona, els equipaments, transports i serveis amb que comptarem, etc.

En aquest sentit dimarts 21 de juliol vam poder reunir-nos amb la regidora Anna Hernández durant aproximadament una hora per tractar, precisaent, aquests temes tant diversos, però sobretot la reducció d'anys de protecció dels habitatges de l'edifici "T", els de règim de promoció municipal.

Aquesta possible reducció no depèn només de la bona voluntat de l'equip de Govern, que hi és, sinó d'un consens amb la resta de representants dels partits polítics que són presents a la Junta de Promunsa, primer, i al Ple de l'Ajuntament després. Estem intentant trobar aquest consens per aconseguir aquesta reducció.

D'altra banda Promunsa es va comprometre, amb aquelles persones que, per la raó que sigui hagin de renunciar al seu pis, a no cobrar els 300€ que hauria de cobrar per despeses de gestió i a retornar íntegrament el 20% d'entrada que es va abonar.
Esperem reprendre les converses i les reunions i continuar fent el seguiment de les obres a partir del mes de setembre, al retorn de les vacances.

5 comentaris:

eva ha dit...

Bon dia,

Primer de tot, moltes gràcies per la vostre tasca que feu de manera totalment voluntaria!! És d´admirar i agrair.

En referència a la carta que contempla les millores acorades i pactades entre Promunsa i la Comissió d´Adjudicataris, concretament les portes blindades es col.locaran a cada pis, habitatge o solament a la porta d´accés de cada edifici?

Moltes gràcies i bon estiu.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Benvolguda Eva,

com diu el punt 2 de la carta, les portes blindades es col·locaran a cada pis. Substituiran a les de seguretat amb 3 ancoratges que, en principi s'anaven a posar i que hem aconseguit canviar per aquestes blindades.

peperra ha dit...

hola,
En cuanto al parket, ¿significa que debajo estará el suelo pelado?, es decir, ¿no se pondrá el suelo que, por defecto viene? -no recuerdo el nombre- porque entonces no es ninguna mejora, sino, cambiar el destino de un coste.

Por otra parte, estaremos condenados de por vida al parket....., puesto que debajo no habrá suelo.

saludos,

Lidia Monfort León ha dit...

Jo també plantejo la mateixa qüestió que en Peperra ja que interessa que a sota el parquet hi hagi rajola i no estigui el ciment "puro y duro", ja que sino entenc que no és cap millora i a més de cara a un futur s'hauria de poder treure'l si interessa sense que això suposi l'enorme cost d'enrajolar tot el pia

D'altra banda hem vist que el parquet és sintètic, és de prou qualitat?. Es podria plantejar de posar-ne un de fusta? Perque no passi que d'entrada quedi molt "mono" però després hi hagi problemes.

Moltes gràcies per avançat i de nou mooltes gràcies per la tasca que esteu fent

Unknown ha dit...

Hola a tots.
Jo també estic d'acord amb els dos comentaris anteriors, com ja vaig dir alguna vegada fa un temps. És evident que no representa per Promunsa una gran despesa posar el parquet, doncs si ho fa enlloc del terra encara hi surt "guanyant" (els operaris van molt més ràpid en la col·locació del parquet que del terra, per tant promunsa s'està estalviant hores i dies de mà d'obra).
Igualment, jo vull un terra sòlid a casa meva, és a dir, si s'espatlla el parquet que no ens quedem sense res.
Crec convenient que fem una nova reunió cap al mes de setembre o més endavant per tal d'aclarir tot això, i que vingués algú de Promunsa no estaria malament. De fet, s'hauria de mirar de convocar a tots els adjudicataris, doncs crec que els canvis que es plantegen són prou importants i modifiquen el que tots teniem per contracte.

Gràcies per tot, bones vacances