dilluns, 1 de març del 2010

RESUM DE L'ÚLTIMA REUNIÓ AMB PROMUNSA

A l’última reunió amb Promunsa vam tractar els següents temes:
 1. Acordem fer la visita a les obres a mitjans del mes de març. A aquesta visita hi assistiran ÚNICAMENT ELS MEMBRES DE LA COMISSIÓ. Ens comprometem a penjar al bloc imatges i tota aquella informació que ens donin els tècnics que treballen a l’obra.
 2. Ens informen de les dates en què Dragados entregarà les obres a Promunsa. Són les següents:

  a. Edifici A: Octubre 2010
  b. Edifici B: Març 2011
  c. Edifici T: Novembre 2010

  El retard en l’entrega dels pisos respecte anteriors terminis donats suposa un descontentament. D’altra banda, donada la diferència de terminis, des de la comissió es demana pel procés d’entrega dels habitatges. Promunsa diu que encara no ha pres una decisió sobre el tema i que ho està estudiant. Desitja discutir-ho amb la comissió més endavant per arribar a un acord que sigui el màxim de beneficiós per a tots els adjudicataris. Els propietaris dels habitatges de l’edifici B rebran un escrit oficial de Promunsa explicant les raons d’aquest endarreriment.

  Cal recordar que l’acta de replanteig estableix el termini d’entrega dels habitatges en 19 mesos des de l’inici de les obres (febrer 2009 - setembre del 2010). Però el mateix document, en el punt 2, fa esment a les línies elèctriques que impossibilitaven l’inici de la construcció de l’edifici B fins al seu soterrament.

  Amb el contracte que tots vam signar, s’estableix que Promunsa té 26 mesos de marge per entregar les claus dels habitatges. Recordar que aquest termini acaba el mes d’abril del 2011. Per tant, no es pot dir que estiguin incomplint res, més enllà de la paraula donada.
 3. Pel que fa al tema de la desgravació dels pisos a la declaració de renda a partir de l’1 de gener del 2011 Promunsa ens informa que s’ha consultat a la Generalitat i que aquests els han dit que, a priori, hi ha elements per creure que els contractes de compravenda formalitzats per tots nosaltres es poden considerar vendes i que, per tant, els nostres habitatges es podrien desgravar a la declaració de l’IRPF. De tota manera la Generalitat farà les consultes oportunes als serveis jurídics. L’Ajuntament, a més, ha demanat un informe a un despatx d’especialistes en fiscalitat. També s’han fet consultes a la Diputació de Barcelona, on afirmen que l’operació es pot considerar una venda, des del moment que es signa un contracte.
 4. Promunsa ens informa també que tenen una reunió pendent amb la Direcció General de Promoció d’Habitatge per analitzar si els compradors d’habitatges de preu concertat es poden acollir als ajuts aprovats pel Govern Central, segons decret de 30 de desembre de 2009.
 5. Preguntem pel tema dels equipaments i els transports de la zona. Anna Hernández informa que, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, s’està treballant amb l’Entitat Metropolitana del Transport per tal de buscar solucions al tema del transport. També ens informa que no es construirà un CAP al nostre barri però que s’ampliarà l’actual CAP Sant Just per tal d’afrontar l’increment d’usuaris. També ens diuen que el tema dels equipaments serà un procés llarg i es comprometen a anar-nos informant de tot el que vagi sorgint al respecte.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

ara fins març????????????

Unknown ha dit...

Pues ya por un mes esperamos a abril, no? se sabe que podríamos sacar reclamando? y cuando piensan dar la cara y decirnos algo? Se que de momento no incumplen nada .. pero contando que el alcalde se comprometió a entregarlos en el último trimestre del 2010, hasta Marzo 2011 van 6 meses ... gracias por darnos la información .. pero me parece vergonzoso que nos tengamos que enterar por aquí .. DAD LA CARA YA PROMUNSA Y ALCALDE!

Estela ha dit...

Pos que bien...

Unknown ha dit...

nos van a dar algo por la espera?
no sacamos nada a nuestro favor?
algo habra´no?

Unknown ha dit...

sóc adjudicatària d'un pis a l'edifici B. Em fot que encara s'endarrareixi més. És que no portem prou esperant???

Tinc entès que si Dragados s'endarrereix amb l'entrega ha de pagar una penalització a l'ajuntament. Aquest aleshores podria almenys compensar als adjucataris del Bloc B, no?!?
o es quedarà amb la pasta i a nosaltres que ens bombin!?! quina colla de lladres.
Encara que, si us dic la veritat, preferiria tenir el pis com els altres veïns ABANS de final 2010, com ens va prometre l'alcale.
Tot plegat portem des de 2007 fent inl·lusions, i també preocupacions! doncs pagar lloguers o posposar plans i tot per una mala gestió de l'ajuntament i de promunsa.

Espero que la comissió seguiexi lluitant per tots nosaltres.