dilluns, 22 de març del 2010

VIDEOS DE LA VISITA A LES OBRES

Us adjuntem els vídeos de la visita a les obres. En són 10 i els hem intentat dividir per parts i hi hem afegit subtitols per explicar què es veu en cada cas. Només hem mantingut el so en aquells en què l'explicació de l'arquitecte és rellevant.

21 comentaris:

pedro ha dit...

Buen trabajo chicos!!! Parece que la cosa empieza a coger forma...

Podeis facilitar las dimensiones del piso de muestra???
COCINA - No se aprecia el hueco para la nevera, puede ser que vaya en el armario grande que aparece en las fotografías??
HABITACIONES - Hay armarios empotrados o hueco para poder ponerlos?
PINTURA - Está decidido el color de las paredes??

AYUDAS - Sería interesante insistir en este tema para poder acojernos a las ayudas, y más teniendo a la Sra. Hernandez dentro de Promunsa!!

Gracias

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Pedro,

las dimensiones las puedes encontrar en los planos de los pisos que venian con las bases. És el 1o 2a de la escalera D, edificio A.

COCINA: en el video no se termina de ver bien pero detrás de la puerta existe un hueco (y las conexiones) para poner una nevera y, al lado, la lavadora y la secadora.

HABITACIONES: no hay armarios empotrados en ningún piso de la promoción. Lo que sí hay, en algunos, es hueco para ponerlos. En los videos quizá no se termina de pareciar pero en los planos si está dibujado un sitio aproximado de colocación de los armarios.

PINTURA: en principio el color de las paredes será blanco.

AYUDAS: en principio, los del edificio T no se pueden acoger a ayudas. Y los del B, tampoco. Sólo algunos del edifcio A.

Anna ha dit...

Moltes gràcies per la informació!! Però perque l'edifici B no tindrà ajudes? A quines ajudes feu referència? En que es basen per determinar això?

Moltes gràcies!!

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Ens referim als ajuts de la Generalitat que donen per al pagament de l'entrada de l'habitatge.

No és que siguin només els habitatges de l'edifci B sinó que els ajuts són només per a habitatges amb protecció oficial de règim especial o de règim general. Podeu trobar més informació a l'adreça
http://www.gencat.cat/especial/habitatge/cat/ajuts_protegit_venda.htm#quins_ajuts

A l'apartat "Quines són les subvencions a fons perdut?"

Estela ha dit...

He consultat aquest link que doneu per informar del ajuts i també apareix aquesta cita "En el cas d'habitatges existents concertats, la subvenció a fons perdut que pot obtenir el comprador és del 2% del preu de l'habitatge."

També tindria curiositat per preguntar què passaria si pel març de 2011 no està acabat l'edifici B...

PD. Gràcies per la feina de videos, fotos, informació...

Unknown ha dit...

Hola,
Estoy muy interesada en el tema de las ayudas de la Generalitat. Que pisos del bloque A podemos acogernos?
Es un tema que no queda muy claro... únicamente es ayuda para la entrada, tengo entendido que hay ayudas que tb te subvencionan parte de la cuota de la hipoteca.

No podríamos insistir para acogernos a estas ayudas (aunque no nos pertenezcan), por habernos tenido abandonados durante tanto tiempo.
Anna Hernandez no pude hacer nada como excepcion??

Anna ha dit...

Suposo i espero que Promunsa s'encarregui de tots els temes de les ajudes que ens corresponent a cadascún dels adjudicataris. O per el contrari és cadascú a títol individual que s'ha d'espabilar en aquest tema?

Moltes gràcies

Ram ha dit...

Hola

Estoy de acuerdo con Estela, creo que te han dado una información errónea, yo leí hace unos meses un artículo sobre las ayudas e incluía los pisos de precio concertado, y no sólo los de régimen general como te indican en la Comisión por lo deduzco que han interpretado mal la explicación de la página de la Generalitat, yo la acabo de leer y habla claramente de las ayudas tanto para protección oficial como precio concertado, por lo que entiendo es el tipo de ayuda y entrega de éstas lo que funcionaría de manera diferente, pero en todo caso si que las hay. El tfno. del Departament d'habitatge de la Generalitat es el 93 444 50 00, para el que quiera solicitar información.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Ram i Estela, estáis en lo correcto. Promunsa nos confirma que, hasta el momento, sólo los pisos de régimen general podian obtener ayudas porqué era lo que establecia el Plan antiguo.

La información que da actualmente el Departament d'Habitatge es la del nuevo Plan, que incluye también los pisos de precio concertado.

Promunsa ha solicitado, por escrito y entrado por registro, que la promoción del Mas Llui pueda acojerse a éste nuevo plan. Estan esperando respuesta.

Si el cambio se autoriza las tramitaciones se harian desde Promunsa.

Unknown ha dit...

Es posible saber las medidas exactas de la terraza????

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

TERRAZA: 1,5m de ancho. El largo se puede sacar del plano, con las medidas totales en m2

Jesus ha dit...

Com serà el terra del pis per els que no tindrem parket?

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Jesus, mira, en aquest post del bloc pots mirar els comentaris sobre el parquet i el terra per als qui no ho volen:
http://illa2masllui.blogspot.com/2010/01/ulitma-oportunitat-per-renunciar-al.html

Es diu que Promunsa ha assegurat (ho tenim signat i segellat en una llista de canvis i millores) posar un terratzo de millor qualitat al previst en la mamòria de qualitats, concretament un de micro-grà en comptes del previst.

Ara, no sabem el color, si és això al què et referies.Ho preguntatem la propera vegada que ens trobem amb ells.

Jennifer ha dit...

Se sap el color del forn i de la campana de la cuina? No sabem si serà blancs o d´inoxidable.
I al Estenedor està preparat per poder posar la rentadora?
Moltes gràcies!!!!

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Jennifer,

en comentaris anterios ja s'ha dit que darrera la porta de la cuina s'ha habitlitat un espai per posar-i la nevera i la rentadora (amb la possibilitat d'afegir-hi també l'assecadora).

La campana i el forn no estaven instal·lats el dia de la visita i no en sabem el color.

PISO "A" ha dit...

o sigui que no esta habilitat el safareig per posar la rentadora??

pel que he escoltat en pisos anteriors a la nostra promoció de promunsa, hi ha un escalfador electric que va amb les plaques solars......aquest anira dins l'armari gran que hi ha a la cuina??

juez ha dit...

Referente a lo que dice en el post aneterior, nos podeis decir algo sobre si hay posibilidad de poner la lavadora en el tendedero?

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Pues la verdad, no lo sabemos. Las conexiones de lavadora, secadora y nevera estaban detrás de la puerta de la cocina.

Anna ha dit...

Hola a Tothom!!!

Una pregunta, aquest any ens podem desgravar algo a la declaració de la Renta? Es que jo per aquestes coses vaig molt perduda.

Moltes gràcies

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Anna, en principi, funciona com els anys anteriors: si durant el 2009 has abonat quantitats a compte del pis i en tens la factura o bé tens un compte habitatge, et pots desgravar fins a un màxim de 9.000 euros.

Jennifer ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.