dissabte, 20 de març del 2010

VISITA A LES OBRES

Avui 20 de març els membres de la Comissió hem realitzat una visita a les obres acompanyats del Sr. Enric Camats, la Sra. Anna Hernández, l'arquitecte de l'obra, l'aparelladora i alguns dels membres del Consell d'Administració de Promunsa.

Estem preparant videos i fotos per ensenyar-vos el què hem vist.

Hem pogut visitar un pis de mostra de l'edfici A. Concretament el 1r 2a de l'escala D. Ens ha donat molt bones sensacions en quant a instal·lacions, detalls i acabats. També hem pogut veure els aparcaments i els trasters.

La decepció ha arribat quan ens han dit que l'edifici B encara estava per començar a cimentar. És a dir, que no té res fet. Hem demanat quina seria la situació a final d'aquest any 2010 i ens han dit que l'edifici A estaria acabat però el T i el B no.

En quant a l'urbanització es preveu que estigui acabada al voltant del mes de setembre de 2010.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Entonces para cuando sera la entrega del edificio B???
Esto es como una pesadilla!!!!

Unknown ha dit...

Por favor miembros de la comisio´n, luchad para que nos den una gratificacio´n por la espera, hemos de sacar algo...

PISO "A" ha dit...

pero solo esta con algunos acabados un solo piso el 1º2º de la escalera D??????????? pero......no hay ninguno mas??
Vale, y si la urbanización esta lista para setiembre...el edificio que este acabado se podra habitar???
Lo de sacar algo.......ahora ya es tarde, para mi opinion, puesto que en teoria ya hemos sacado el parquet o terrazo y las puertas......ahora ya no incumplen terminios, si de palabras pero no legalmente.

Unknown ha dit...

Podremos ver pronto algo, aunque sean solo las fotos ?

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Hemos puesto las primeras fotos. Estamos trabajando para subir los videos a Youtube.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Hola!

M'agradaria saber si la comissió va demanar a Promunsa i/o Dragados durant la visita a les obres el perqué dels reatards que estan acumulant l'edifici T i especialment l'edifici B.
Així mateix, i en referència a l'anterior qüestió m'agradaria saber si la comissió va demanar quina és la intenció de Promunsa i/o l'ajuntament al respecte de l'entrega de les vivendes, es a dir, si s'entregaran totes a la vegada independenment de la seva data de finalització o si s'aniran entregant a mesura que es vagin finalitzant les obres.
Moltes gràcies

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Miguel Angel,

abans de res, gràcies per esborrar el teu comentari anterior doncs podia portar a error.

Aquestes qüestions que comentes les plantegem a cada trobada que tenim amb Promunsa. I també el dia de la visita.

Per excusar-se dels retards acumulats s'escuden en el tema de la línia elèctrica, que impedia començar els treballs fins que no quedés soterrada. Aquesta excusa no ens serveix perquè fa molt temps que vam avisar d'aquest perill. A més, les línies estan soterrades des del mes de novembre. I fins ara què han fet?

És evident que tenim un problema amb això però hi ha possibles solucions que, fins ara, ningú a part de la Comissió ha plantejat.

EL tema de l'entrega tampoc està decidit. Promuns i l'Ajuntament no tenen clar què fer. Les opcions són aquestes que planteges: entregar a mida que es vagin acabant els habitatges o fer esperar i donar-ho tot en bloc. Entre els membres de la Comissió ho hem parlat i el més lògic sembla la 1a. Però qui ho ha de decidir és Promunsa i encara no saben què faran.

Com us diem, sempre preguntem, entre d'altres (serveis, transports, equipaments) per aquests 2 temes a cada trobada que tenim amb ells. I les respostes són les mateixes una vegada i una altra.