dijous, 29 de juliol del 2010

IMATGES DE L'INTERIOR DELS PISOS

L'Aroha Guiterrez ens ha fet arribar fotografies de l'interior dels pisos de l'edifici "A", amb detalls del terra de parquet i de terrazo, de la cuina amb els armaris i dels banys.

Aquests acabats són els mateixos que hi haurà a l'edifici "B" i als pisos de l'edifici "T" de 3 habitacions que Promunsa ha protegit amb preu concertat.

Interiors pisos edfici "A"_visita a les obres 17.07.2010

2 comentaris:

Anaxa ha dit...

Hola futurs veïns,

Sóc adjudicatària d'un pis del B i comprenc que estigueu farts d'esperar, jo també ho estic, però al mateix temps també em fa por que s'afanyin per tal de complir els terminis i facin un nyap. I després, que haguem de canviar rajoles, tapar esquerdes i goteres, pintar humitats, etc. I sobretot que l'edifici estigui ben assentat!! Algú té informació al respecte? Ho sento, sóc molt desconfiada.

Anaxa

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Pel que ens han pogut dir altres persones que tenen pisos de protecció d'altres promocions anteriors, el tema de l'assentament i dels canvis que comentes (rajoles, esquerdes i d'altres) és habitual. És a dir, no passarà a tothom però algú es trobarà que una porta no tanca bé o que el pany no gira.

El que caldrà fer és anotar tot això i demanar a Promunsa que en faci el manteniment, com a mínim durant els primers anys.