dissabte, 17 de juliol del 2010

VISITA A LES OBRES_17.07.2010

Pengem unes imatges de la visita a les obres d'avui 17 de juliol. Són, sobretot, imatges de les obres de l'edifici "B".

Els adjudicataris dels pisos de l'edifici "A" han pogut visitar els seus habitatges i prendre mides de les habitacions i veure els acabats del terra, les cuines i els banys. Si algun d'aquests ajudicataris de l'edifici "A" està interessat en penjar fotografies que ens les faci arribar i les posarem al bloc.

Està previst que de cara al mes de setembre - octubre els adjucitaris de l'edifici "T" puguin fer també aquest tipus de visita als seus pisos.

Visita a les obres_17.07.2010

9 comentaris:

Jesus ha dit...

Los pisos están muy bien! Esperemos tenerlos antes de final de año porque lo cierto es que las calles parece ser que van atrasadas.
Con respecto al trasnporte,por favor haced incapié en este tema,por que estamos muy alejados del centro de sant just y muy muy lejos del tramvia.
La zona es muy chula pero esperamos que nos nos dejen ahi "apartados" del resto del pueblo.
Gracias!!

Jesus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jennifer ha dit...

La veritat es que siii els pisos ens han agradat molt! Però si que es cert que estem força allunyats i no s´ha parlat gaire del tema del transport.Els que no tenim coche no se com ho farem.
Haveure si tenim aviat noticies sobre aquest tema!
Els carrers van endarrerits? Pensava que tot anava bé no ens espanteu ara!!
Salutacions!

JoanValls ha dit...

No hi havíem pensat,però si que es important el tema del transport perquè per anar per exemple al centre de sant just no hi ha forma. I ja no parlem per anar al tram.Espero que aquest tema es tracti i s´arrecli.Ja que la resta de barris del poble tenen un justram,que tambè ho timguem nosaltres no?
S´ha parlar d´aquest tema?
A aquestes alçades ja hauriem de sapiguer alguna cosa.

Gràcies.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Els membres de la Comissió tenim molt present el tema del transport públic i en cada trobada amb l'Ajuntament i amb Promunsa és un dels temes de l'ordre del dia a petició nostra.

Si feu una cerca al bloc de la paraula "transport" o "transports" podreu comprovar com és un tema que hem tocat des de finals del 2008. Per tant, no és un tema nou i sí que n'hem parlat, i molt.

De fet, si mireu l'entrada del dia 19 d'abril (http://illa2masllui.blogspot.com/2010/04/resum-de-la-reunio-amb-lajuntament.html) podreu comprovar com l'Ajuntament té contemplat al pressupost del 2011 un autobús urbà entre la nostra zona i el centre del poble, amb el recorregut definitiu encara per concretar.

Sobre els carrers, la urbanització, actualment estan oberts els plecs tècnics per a la licitació de la 2a fase. La data límit per adjudicar aquesta licitació és el 28 de juliol. Pel que ens diu Promunsa, el calendari que ens van donar no es veurà alterat.

Trisman ha dit...

Volem fotos, tingueu compassió dels vostres veïns de l'edifici B.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

De fet, si us hi fixeu, la majoria de fotos que hem penjat són de les obres de l'edifici "B".

Trisman ha dit...

El tros aquell de ciment es el nostre edifici, no m´havia donat compte,
em refereixo a fotos dels pisos, per veure com han quedat per dins, les escales, els pakings, etc...
Gracies per tot.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Trisman,

la gent de la Comissió que hi vam ser i que no som de l'edifici "A" vam fer les fotografies que veieu de les obres generals i de l'edifici "B".

No vam fer fotos dels interiors dels pisos.

En tot cas, si alguna persona de l'edifici "A" té fotografies i les vol compartir ens les pot enviar per mail i les penjarem amb molts de gust.