dimarts, 13 de juliol del 2010

RECORDEU: DISSABTE A LES 11H VISITA A L'EDIFICI "A"

Recordar a tots els adjudicataris de l'edifici "A" que aquest dissabte 17 de juliol, a les 11h, està previst fer una visita als pisos. Podeu portar el metre per prendre mides del vostre pis. Durant la visita ens acompanyarà personal de Promunsa i de l'empresa constructora Dragados.

El lloc on hem quedat és l'escola que hi ha davant el parc. Podeu veure-ho aquí.

Promunsa ens ha demanat, expressament i de manera molt reiterada, que recordem dues coses, degut a que és una zona en obres i que, per tant, té cert perill.
  • No es podrà venir amb menors d'edat (per seguretat no els deixaran entra a les obres) i només, com a màxim, dues persones per habitatge.
  • Cal portar calçat adequat (ni sandàlies ni xancles) perquè hi ha molta pols i hi pot haver ferros o claus al terra.
Els membres de la Comissió us acompanyarem i aprofitarem per fer fotografies de tots els edificis per penjar-les al bloc i ensenyar-les a tots els no puguin assistir a la visita.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Cada propietario podrá ver su piso?? o nos enseñarán un piso modelo?
Gracias.

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Cada propietario podrá ver su piso, sí. Por eso os hemos comentado que podéis traer el metro para tomar medidas.

Jennifer ha dit...

Visita a les Obres:
On i com podem exposar les queixes sobre els desperfectes o les coses mal fetes als habitatges.
Als pisos de la cantonada,les finestres dels lavabos son mes grans que el plat de dutxa o la bañera,es a dir,imposible posar mampares.
Les portes dels trasters no obren be i queden encallades.
I sobre tot,que ens deixin rajoles de reserva!! Es molt important.
Gràcies!

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Doncs encara no hem establert com fer aquestes reclamacions que comenteu. En algun moment o altre seria bo saber com fer-ho i quan ho sapiguem ho direm de seguida. Avui podria haver estat un bon moment de comentar-ho amb els encarregats d'obra i el personal de Promunsa que ens ha acompanyat.

Fins que sapiguem com fer-ho el millor serà que escriviu un correu a Promunsa (info@promunsa.cat) indicant el vostre nom i cognom, el pis que teniu adjudicat i quins són exactament els problemes que heu anat trobant durant la visita.