dimecres, 29 de setembre del 2010

CONDICIONS HIPOTEQUES EDIFICIS A i B

Un membre de la Comissió ha aconseguit saber les condicions de les hipoteques dels habitatges dels edificis A i B, tan de règim general com de preu concertat.

El director de l'oficina bancària també va dir-li que a partir d'aquesta mateixa setmana començarien a trucar a tots els adjudicataris per estudiar les condicions personals de la hipoteca.

Les condicions són les següents:
  • 25 anys (300 quotes)
  • Interés actual fixat pel Ministeri: 2,569%
  • Revisió anual d'aquest tipus d'interés. La revisió serà resultat de la multiplicació de 0,9175 amb la mitja del tipus d'interés de les hipoteques lliures dels 3 anys anteriors
  • Amortització parcial sense comissió, un mínim de 1.500€ qualsevol data de l'any i sense límits
  • No es pot cancel·lar la hipoteca. Per tant, s'han d'esgotar els 25 anys i quan s'amortitza no s'amortitzen quotes sinó la quantitat que es paga en les quotes
  • Sense comissions d'apertura
  • L'import de la hipoteca serà sobre el 80% del preu del pis.
Demanem que si a algún dels adjudicataris que llegeixen el bloc el truquen de 'la Caixa', que ens escrigui un comentari o un correu electrònic perquè tothom estigui informat.

40 comentaris:

Jennifer ha dit...

25 Anys?? Ens constava que era a 30 anys.
A que es deu aquest canvi?

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Prèstecs per habitatges de preu concertat:

http://mediambient.gencat.cat/cat/ciutadans/habitatge/Adquisicio_PC_2010.jsp (punt 13)

Prèstecs per habitatges de règim general

http://mediambient.gencat.cat/cat/ciutadans/habitatge/Adquisicio_RG_2010.jsp (també punt 13)

Anna ha dit...

Segons tinc entés els adjudicataris de l'edifici B tenim la hipoteca amb "Caixa Catalunya" en comptes de "La Caixa" no? Si us plau necessito que m'aclari-ho aquest tema.
Moltes gràcies per tot el que esteu fent!

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Anna,

efectivament la gent de l'edifici B farà les hiopoteques amb Caixa Catalunya.

Hem de tenir clar, però, que les condicions seran les mateixes que les de l'edifici A, encara que les hipoteques es contractin amb bancs diferents, perquè les marca la Generalitat.

Anna ha dit...

Moltes gràcies per l'ajuda!!!

Olvega ha dit...

Hola!!

Si no he mirado mal en la normativa indica que si somos menores de 35 años podemos pactar con el banco la hipoteca a 40 años. Hay manera de negociar mas de 25 años o estamos obligados? Alguien puede aclarame este punto?

Por cierto, cuando empezamos a pagar hipoteca? porque si tiene que constar como que adquirimos la vivienda en 2010 para poder acogernos al plan actual empezaremos a pagar la hipoteca ahora aunque nos entregen el piso en 2011?

Muchas gracias por todo vuestro esfuerzo.

Unknown ha dit...

No podemos acogernos a estas ayudas??
Hi ha ajuts a l'adquisició d'aquests habitatges?

Els adquirents d'aquests habitatges poden triar entre un dels dos tipus de préstecs:

A. Préstec convingut, formalitzat d'acord amb el conveni signat entre les entitats de crèdit i el Ministeri d'Habitatge.
B. Préstec preferencial, formalitzat d'acord amb el conveni signat el 9 de juliol de 2008 entre les entitats de crèdit i la Generalitat de Catalunya.

amunt

13. Quines són les condicions dels préstecs?

A. Préstec convingut

Amortització: 25 anys o més, amb quotes constants. Aquest préstec es podrà amortitzar parcial o totalment abans d'aquest termini.
Garantia: Hipoteca
Quantia màxima: 80% del preu d'adquisició ( Habitatge + garatge + traster vinculats)
Tipus interès per a l'any 2010: 2,60% . Aquest interès es pot revisar durant l´any.
Quotes: constants


B. Préstec preferencial

Amortització: mínim 30 anys. En el cas de joves menors de 35 anys, el termini es podrà allargar a 40 anys.
Garantia: Hipoteca
Quantia màxima: 80% del preu d'adquisició ( Habitatge + garatge + traster vinculats)
Tipus interès nominal màxim fix: Serà el vigent en el moment de la formalització del préstec i es pot consultar al web www.gencat.cat/habitatge. Aquest tipus d'interès es revisarà el primer dia hàbil de cada trimestre.
Quotes: creixents a l'1% o fixes. El prestatari podrà optar per substituir la quota creixent per una quota fixa.


amunt

14. Hi ha ajuts per al finançament de l'entrada?

Els adquirents d'aquests habitatges podran sol·licitar un segon préstec per un import màxim de fins al 20% del preu d´ adquisició. Les condicions d´ aquest préstec són:

Amortització: entre 10 i 20 anys.
Garantia: 2a Hipoteca.
Quantia màxima: 20% del preu d'adquisició ( Habitatge + garatge + traster vinculats)
Tipus interès amb revisió anual: Euribor + 1,25% vigent en la data de formalització.
Comissió d'obertura: 1%

Edu ha dit...

Podemos rechazar la hipoteca que nos ofrecen?
No hay ningún tipo de beneficio por contratar esta hipoteca.

En el mercado hay hipotecas a mejor precio, ING, Barclays, unoe...otra cosa será que estos nos acepten.

PISO "A" ha dit...

Hola, Sabemos algo de la firma de la Junta de Compensación????
se ha firmado o no??? a ver si colgais una copia del acta de la reunion, no nos conformamos con palabras preferimos ver pruebas solidas, sin eso , ya no nos fiamos de su palabra.!!!!

Unknown ha dit...

Hola,
Alguien sabe si el importe de la hipoteca (195.000€) en mi caso, es cerrado o se puede ampliar importe respetando las mismas condiciones??
Gracias
Iría bien poder ampliarlo para gastos varios (muebles, electrodomésticos....)

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Intentarem respondre-ho tot. Si ens deixem alguna cosa, si us plau, comenteu.

- hem demanat l'acta de la reunió de la Junta de Compensació amb l'adjudicació de la 2a fase de les obres d'urbanització. Quan la tinguem, la penjarem.

- en principio, la normativa dice que la hipoteca és a 25 años. Si hay alguna condición especial para menores de 35 años seguro que se podrá negociar.

- las ayudas para las entradas sólo estaban disponibles para los pisos de régimen general del edificio A. Promunsa pidió a la Generalitat que los de precio concertado del edificio A i B cambiaran de plan para poder acceder a éstas ayudas. Pero se denegó la petición.

- no sabem del cert si es pot rebutjar la hipoteca que ofereixen però sí és cert que acceptant-la ens estalviem moltes de les despeses d'una de lliure: obertura, actes jurídics, etc.

- l'import de les hipoteques, com diu la normativa, és del 80%.

Belén Serrabou ha dit...

Us heu enterat? ahir vaig veure la notícia:
"el secretari general de PxC i candidat a l'alcaldia de Sant Just Desvern, Pablo Barranco, ha posat de relleu l'escàndol de PROMUNSA, una empresa municipal que “té un dèficit de 1,5 milions d'euros i on el seu consell d'administració està compost per 17 persones, totes elles dels diferents partits polítics de l'ajuntament”.

Són rumors, seran certs? que passarà amb els pisos si PROMUSA tanca?
Ho dic per estar tots informats...

PISO "A" ha dit...

no si...............ahora solo faltaria que cerraran!!!!!! vamos ya seria el colmo de los colmos!!!

Jesus ha dit...

Si sale de alcalde o saca algun concejal PxC, mas vale que cojamos las maletas y nos vayamos de Sant Just, porque si te lees el programa tiene tela.

Jennifer ha dit...

Tens raó Jesus! Si lleigiu el programa electoral, el que menys por fa es que vulguin tancar Promunsa,us convido a fer-li una ullada.
De totes maneres,un cop signem l´hipoteca ja poden tancar promunsa i si volen l´ajuntament tambè.

PISO "A" ha dit...

encara no sabem res de l'acte?????? perque ja dona a pensar que ni esta firmada ni res..............

peperra ha dit...

hola,

Menudo culebrón...., voy a intentar dar mi opinión a las diferentes consultas. Por cierto ¿alguién ha sido citado por alguna entidad financiera ?. En caso afirmativo informad....

1.- No todas las entidades aceptan VPO, por tanto, el comentario de Edu no es válido, el que dude que "pique" en la puerta.

2.- Firma de la Junta ?, pues igual que la firma de inicio de obras..., no habían ni letreros anunciando las obras en los terrenos. Más tarde nos enteramos que no habia nada firmado.

3.- El programa de PxC, no seais ingenuos...,ningún partido cumple el programa. O lo ha hecho el tripartito ??. Este señor si es alcalde, tendrá que apechugar lo que el anterior firmase..., no se puede hacer y deshacer al libre albedrío, las condiciones contractuales están para cumplirse, de lo contrario a jurídico que van.

4.- Cierre de PROMUNSA ?, pues recogemos la pasta y a otro sitio, no es el fín, la vida continúa..., así está PROMUNSA,TODOS los partidos CHUPANDO del bote..., como ejemplo A.Hernández con más de 17 cargos ...

5.- Tened en cuenta, que los créditos hipotecarios están concedidos a nombre de PROMUNSA, con ello quiero indicar, que a PROMUNSA y al banco/caja, le interesa que nos pillemos la subrogación de la misma, de lo contrario se los "cuelgan de las orejas". Dicho de otro modo, si ahora cogemos la pasta y hacemos una fuga masiva, hace crack PROMUNSA.

6.- Condiciones de la hipotéca....,pues una gran putada,¿por qué?, porque estamos cogidos por los mismísimos y atados a una misma entidad, es decir, no se puede cancelar, duración de 25 años y, a TRAGAR las condiciones particulares de cada entidad, comisiones en las transferencias, cuotas de mantenimientos en las tarjetas, y los seguros típicos..-de vida, de vivienda, etc.

Concluyendo, en mi caso me toca con La Caixa, por tanto, me clavarán comisiones por TODO, ya fuí cliente y me largué por ello, ahora estoy en una entidad que no me cobran comisiones por NADA y estoy super contento.

En fin, suerte a todos porque nos han tomado el pelo desde el primer día, y no quiero entrar en opiniar sobre los acabados..., no es el tema de este "hilo", pero que también da para mucho.

saludos,

Unknown ha dit...

Hola a tots un cop més.
M'agradaria saber si la comissió té noticies del tema de l'adjudicació, crec que ja és hora de que sapiguem algo. Imagino que us haureu posat amb contacte amb Promunsa, així doncs, què us han dit?
Per altra banda no tinc tant clar que poguem desgravar-nos la vivenda, ja que l'escriptura no es farà fins al 2011, per tant, encara no hem fet compra de la vivenda, només tenim un contracte de compra venda, però amb això per llei no és suficient.
En tercer lloc, no se si ha tirat endavant el tema de poder fer una reunió de propietaris.
Els dies passen i crec que comença a ser hora de moures o bé si no hi ha voluntat doncs assumir altre cop les conseqüències, però ho trobo molt trist que pel poc que queda, que ara tirem la tovallola. Demano un últim esforç i em sap greu aprofitar la confiança de la comissió però crec que ara és el moment de que agafeu el carro per les rendes. Podeu comptar amb mi i amb molts dels vostres veïns, però esteu molt millor organitzats i ja sabeu com tractar amb aquesta colla de mentiders.
Un cop més moltes gràcies!

Otro ha dit...

Hola,

Tengo un conocido que suministra algun tipo de material para la construccion de nuestros pisos, y me ha comentado que según le dijeron, las obras se estan retrasando por que hay un problema de "filtraciones". ¿A´guien sabe algo de esto?. ¿Puede la comisión averiguar algo?

Un saludo

Unknown ha dit...

A la comissió:

- podrieu informar JA de l'acta conforme la urbanització? ja fa dues setmanes.

- podeu averiguar si és cert que hi ha filtracions en els pisos?

- podeu parlar amb PROMUNSA si us plau, DEMANEM una visita al nostre pis.

Ja està bé de deixar passar el temps. Volem respostes.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PISO "A" ha dit...

Com va el tema del Acte??? no crec que sigui tan complicat........podrieu dir algo ja!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Leyendo un suplemento de "El Periódico de Catalunya" del viernes (El Far), vi un anuncio de Promunsa en el que se venden plazas de parquing en Les Basses de Sant Pere por 19.950, cuando a nosotros nos las están vendiendo a 28.665, es decir, 9.000 euros más aprox. ¿Qué varemos utiliza Promunsa para poner los precios? No será que, como estamos obligados a quedarnos una plaza de parquing por contrato, abusan de esta claúsula para darnos el palo? ¿No sería lógico que todas las plazas en Sant Just tuvieran el mismo precio y, por lo tanto, pagáramos también 19.950 euros?

Después de tanto sufrimiento y tanta espera, sería lógico que Promunsa nos vendiera la plaza de parquing, como mínimo, al mismo precio que la vende en Les Basses. Todo lo que no sea así considero que nos están estafando y no me sirve que me digan que tengo un contrato firmado.

PISO "A" ha dit...

Desde el momento que nos toco el piso nos estafaron....

peperra ha dit...

A marmap2010:
hola,

En primer lugar todas las opiniones son respetables, pero en ocasiones hay que tener cuidado con lo que se menciona porque se puede confundir al resto de interlocutores del blog.

El comentario que haces sobre el parking, es mezclar la velocidad con el tocino. Los parkings de PROMUNSA que venden en BSP al igual que los que vendieron en C/Creu y Plz Maragall, están sujetos a unas condiciones contractuales, donde el comprador no es realmente propietario del mismo, creo recordar que tienen una duración limitada en años y, en caso de querer vender la plaza del mismo, debes hacerselo a l'ajuntament, dicho de otro modo, que no puedes especular y hacer negocio, comprando a 19k y vendiendo a libre albedrío.

POr otra parte, el parking de la VPO, viene incluído forzosamente y, sería la "Gene" quién pondria las condiciones, excepto en aquellas vivienda de promoción municipal.

Concluyendo, no todas las plazas en una misma población tienen el mismo coste....,sería lo mismo que decir, que todos los pisos en SJ,deberían tener el mismo precio ..., lo cual es un disparate.

Un saludo y máximo respecto a tú opinión,

Anònim ha dit...

Aquí ve un préstec assequible que canviarà la seva vida per sempre, sóc el Sr. Franklin Scott un prestador de préstecs certificada, ofereixo préstec al sector individual i pública que estan en necessitat d'assistència financera en una baixa taxa d'interès del 2%. El mal crèdit acceptable, els termes i condicions són molt simples i considerate.You mai es penedirà de res en aquesta operació de préstec, perquè vaig a fer-te somriure. La nostra empresa ha registrat una gran quantitat d'avenços en la prestació de serveis financers de primera classe als nostres clients, especialment en l'àrea de la sindicació de préstecs i la provisió de capital per a particulars i empreses. Hem portat indústries en crisi a la vida i recolzar les bones idees de negoci, proporcionant fons per al seu inici fins. Comptem amb una xarxa d'inversors que estan disposats a proporcionar fons de qualsevol quantitat a individus i organitzacions per iniciar negocis i operacions. Correu electrònic: franklinosayandescott@gmail.com vull que vostè entengui el fet que i Mr.Franklin Scott és per ajudar el privilegi menys financera per tornar a la pista, proporcionant tot tipus de préstecs a ells (EG) hipoteques, préstecs per a l'habitatge , préstecs comercials, préstecs incobrables de crèdit, préstecs comercials, préstecs de posada en dalt de capital de treball, préstecs de construcció, préstecs per a automòbils, préstecs d'hotels i préstecs estudiantils, què estàs esperant per el més aviat possible per què no intenta companyia de préstecs Sr. Franklin Scott i estar lliure de deutes qualsevol client interessat s'ha de posar en contacte amb mi el més aviat possible (franklinosayandescott@gmail.com) i jo l'ajudarà amb la quantitat del préstec desig bé, em Enviar avui i vostè serà feliç d'haver-ho fet. Càrrecs i Aplicades 100% Garantit © Gràcies

Anònim ha dit...

Aquí ve un préstec assequible que canviarà la seva vida per sempre, sóc el Sr. Franklin Scott un prestador de préstecs certificada, ofereixo préstec al sector individual i pública que estan en necessitat d'assistència financera en una baixa taxa d'interès del 2%. El mal crèdit acceptable, els termes i condicions són molt simples i considerate.You mai es penedirà de res en aquesta operació de préstec, perquè vaig a fer-te somriure. La nostra empresa ha registrat una gran quantitat d'avenços en la prestació de serveis financers de primera classe als nostres clients, especialment en l'àrea de la sindicació de préstecs i la provisió de capital per a particulars i empreses. Hem portat indústries en crisi a la vida i recolzar les bones idees de negoci, proporcionant fons per al seu inici fins. Comptem amb una xarxa d'inversors que estan disposats a proporcionar fons de qualsevol quantitat a individus i organitzacions per iniciar negocis i operacions. Correu electrònic: franklinosayandescott@gmail.com vull que vostè entengui el fet que i Mr.Franklin Scott és per ajudar el privilegi menys financera per tornar a la pista, proporcionant tot tipus de préstecs a ells (EG) hipoteques, préstecs per a l'habitatge , préstecs comercials, préstecs incobrables de crèdit, préstecs comercials, préstecs de posada en dalt de capital de treball, préstecs de construcció, préstecs per a automòbils, préstecs d'hotels i préstecs estudiantils, què estàs esperant per el més aviat possible per què no intenta companyia de préstecs Sr. Franklin Scott i estar lliure de deutes qualsevol client interessat s'ha de posar en contacte amb mi el més aviat possible (franklinosayandescott@gmail.com) i jo l'ajudarà amb la quantitat del préstec desig bé, em Enviar avui i vostè serà feliç d'haver-ho fet. Càrrecs i Aplicades 100% Garantit © Gràcies

Elena Nino ha dit...

Benvolguts buscadors de préstecs

Tens dificultats financeres? Voleu iniciar el vostre propi negoci? Aquesta empresa de préstecs es va constituir en organitzacions de drets humans a tot el món amb l’únic propòsit d’ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres. Si voleu sol·licitar un préstec, contacteu-nos amb els detalls a continuació per correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

Nom:
Import del préstec necessari:
Durada del préstec:
Número de mòbil:

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena

KAREN James ha dit...

Ets un home o dona de negocis? Necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci? Necessiteu préstec per liquidar el deute o pagar les factures o començar un bon negoci? Necessiteu fons per finançar el vostre projecte? Oferim serveis de préstecs garantits de qualsevol quantitat i a qualsevol part del món per a (kimberlyfinancegroup@gmail.com) al nostre índex d’interès superior del 2%. Número de WhatsApp: +12174870925

FRED MORE ha dit...

Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

Bon dia

Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
A continuació oferim aquest tipus de préstec:

1 préstec empresarial
comercial
préstec 3er apartament

préstec 4. auto

préstec 5. préstec automàtic, etc.

Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

(fredmorefinance@hotmail.com)

Número de whatssap: +919654763221

Signat

Director

Fred més

FRED MORE ha dit...

Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

Bon dia

Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
A continuació oferim aquest tipus de préstec:

1 préstec empresarial
comercial
préstec 3er apartament

préstec 4. auto

préstec 5. préstec automàtic, etc.

Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

(fredmorefinance@hotmail.com)

Número de whatssap: +919654763221

Signat

Director

Fred més

Lisa Bud ha dit...

Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Nom complet:
2. La vostra edat:
3. Sexe:
4. Estat civil:
5. Adreça:
6. La vostra ciutat:
7. El vostre estat:
8. El vostre país:
9. Codi Postal:
10. Telèfon:
11. Adreça de correu electrònic:
12. Finalitat de prestar diners:
13. Import del préstec:
14. Període de préstec:
15. Ocupació:
16. Ingressos mensuals:

Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

Salutacions cordials

Lisa Bud ha dit...

Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Nom complet:
2. La vostra edat:
3. Sexe:
4. Estat civil:
5. Adreça:
6. La vostra ciutat:
7. El vostre estat:
8. El vostre país:
9. Codi Postal:
10. Telèfon:
11. Adreça de correu electrònic:
12. Finalitat de prestar diners:
13. Import del préstec:
14. Període de préstec:
15. Ocupació:
16. Ingressos mensuals:

Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

Salutacions cordials

Lisa Bud ha dit...

Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Nom complet:
2. La vostra edat:
3. Sexe:
4. Estat civil:
5. Adreça:
6. La vostra ciutat:
7. El vostre estat:
8. El vostre país:
9. Codi Postal:
10. Telèfon:
11. Adreça de correu electrònic:
12. Finalitat de prestar diners:
13. Import del préstec:
14. Període de préstec:
15. Ocupació:
16. Ingressos mensuals:

Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

Salutacions cordials

Elena Nino ha dit...

Voleu demanar prestat i no sabeu on obtenir un préstec real?
Voleu iniciar un negoci però no teniu capital?
Necessiteu sol·licitar algun préstec per algun motiu?

La vostra esperança és aquí, ja que proporcionem préstecs ràpids i fiables, el nostre servei és 100% genuí i et garanteix obtenir un préstec a l’hora de sol·licitar-ho, contacti per correu electrònic i aprovi avui a: elenanino0007@gmail.com

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena

Unknown ha dit...

Bon dia senyor / senyora

Oferim préstecs a organismes privats i comercials amb un tipus d’interès anual molt baix del 3%, entre 1 i 25 anys d’amortització. Oferim préstecs en el rang de 5.000 a 500.000.000. Es tracta d’eradicar la creixent història del mal crèdit i també d’obtenir beneficis estables tant a la nostra empresa com als nostres clients.

Estàs perdent el son a la nit preocupant-te com aconseguir un préstec? Contacte: Agència de préstecs Paul ara per correu electrònic: paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493

Oferim préstecs a un tipus d’interès baix del 3% i, oferim.

* Préstecs personals
* Préstecs de consolidació de deutes
*Capital de risc
* Préstecs comercials
* Préstecs educatius
* Préstecs a domicili
* Préstecs per qualsevol motiu

Per obtenir informació més urgent, torneu-nos a contactar immediatament. paulhelpfund@yahoo.com o WhatsApp: +91 963 289 2493
Salutacions
Senyor Paul Moritz

Max Bent ha dit...

Hola senyores i senyors, necessiteu ajuda econòmica? Sóc Max Bent. Sóc prestador i també assessor financer.

Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

Jurgen Stefan Financial Service ha dit...

Sóc un prestador i inversor privat, necessiteu un préstec legítim, honest, de bona reputació i ràpid? Puc ajudar-te amb un servei 100% garantit, ofereixo a empreses i préstecs individuals, a més també finançam tot tipus de projectes. Per a més informació, visiteu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com o Whatsapp +919654763221

ben ha dit...

Necessites un préstec? Estàs en crisi financera o necessites diners per iniciar el teu propi negoci? Necessites un préstec per pagar el deute o pagar factures o iniciar un bon servei comercial? Teniu una puntuació de crèdit baixa i us costa demanar préstecs als bancs locals i altres institucions financeres? Aquí teniu l'oportunitat d'obtenir un préstec de la nostra organització. Oferim préstecs a particulars per als següents propòsits i més. Préstecs personals, expansió empresarial, serveis i creació d'empreses, negocis de serveis, educació, préstecs per consolidació de deutes, diners pesats. Oferim préstecs amb un tipus d'interès baix del 2%. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per correu electrònic: (benleon340@gmail.com)

ROBERT ha dit...

Necessites un préstec d'emergència per pagar el teu deute o un préstec de capital per millorar el teu negoci? Has estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de préstecs o una hipoteca? No busquis més, perquè estem aquí per deixar enrere tots els teus problemes financers. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: {larrybright424@gmail.com Oferim préstecs a les parts interessades a un tipus d'interès raonable del 2%. El rang va des dels 5.000,00 euros fins als 100.000.000,00 euros