divendres, 10 de desembre del 2010

RESUM REUNIÓ EDIFICI B

Prèvia sobre edifici A: durant la reunió amb els adjudicataris de l'edifici A es va dir que alguns dels habiattges tenien la porta de la cuina que obria en direcció a l'espai reservat per la nevera, amb lo qual s'havia de tancar la porta de la cuina per obrir la nevera. Aquest tema s'està solucionant i es canviarà el sentit d'obertura. La porta continuarà obrint cap endins de la cuina però cap a l'armari on hi ha el recol·lector d'aigua calenta. Promunsa no va poder assegurar si per la visita de demà dissabte estaran totes canviades però ho estaran per l'entrega de claus.

REUNIÓ EDIFICI B
L'Alcalde va plantejar el context general de la situació. El podeu consultar llegint el resum de les reunions anteriors.
  • Retard en la construcció de l'edifici: degut a les línies elèctriques que passaven just per sobre de l'edifici. Fins que no es van desmuntar no es va poder iniciar la construcció. Des de la Comissió ja vam avisar d'aquest problema des del primer dia i sempre se'ns va dir que no hi hauria cap problema. El temps ens ha acabat donant la raó.
  • Situació actual: l'edifici té acabada l'estructura i els tancaments.
  • Visita: es calcula que durant el mes de febrer es podrà fer una primera visita a l'edifici B.
  • Acabament d'obra: Dragados ha comunicat a Promunsa que té prvist acabar l'obra entre els mesos d'abril i maig. Des de la Comissió volem recordar que aixòno significa tenir les claus del pis durant aquests mesos ja que hi ha uns tràmits administratius que cal fer i que fa que les claus s'entreguin un mes i mig més tard de l'acabament d'obra.
  • Compensacions: una adjudicatària va proposar que, ja que aquest edifici està patint més endarreriment que la resta, es busqui alguna manera de compensar els adjudicataris d'aquest edifici que porten esperant des d'octubre de 2007. L'alcalde hi va estar d'acord i juntament amb la Comissió, buscarem quines poden ser aquestes compensacions. De seguida que tinguem novetats sobre aquest tema n'informarem a través del bloc.
  • Baixada de preu dels habitatges: un dels adjudicataris va propsar una baixada de preus dels habitatges. L'alcalde va explicar que aquest fet no es pot donar perquè aquest parc d'habitatges de preu concertat i de règim general estan inscrits al Pla d'Habitatge de la Generalitat, que estableix uns mínims i uns màxims en el preu del m2 i que ni l'Ajuntament ni Promunsa poden sortir-se d'aquestes regles del joc.

3 comentaris:

Dum ha dit...

Cal recordar la sortida de to del senyor Camats en respondre de molt mala manera a un dels veïns, i de la qual no es va disculpar.

I potser recordar al consistori que vigili més aquestes actituds prepotents i poc acurades, doncs pel que alguns veïns vam comentar després, no són noves, i si be l'ajuntament ha fet el que ha pogut per portar a terme el projecte de mas lluí, qui ha posat els diners, temps i il·lusions som nosaltres, i no ells.

Alex

rafa ha dit...

buenas tardes

por estar fuera de viaje o me he podido enterar de las fechas y horarios de visita a las obras.
alguien me podría informar?

gracias

saludos

Afectats Illa 2 Mas Lluí ha dit...

Visitas edificios A y T: sábado 11 de diciembre a les 10 horas

Visita edificio B: prevista para finales de febrero de 2011