dimecres, 23 de març del 2011

REUNIÓ AMB PROMUNSA. RESUM

Ahir dimarts 22 de març la Comissió es va reunir amb Promuns per tractar diferents temes, entre ells alguns dels comentaris que s'han anat deixant al bloc. Us deixem un resum del que es va estar parlant:

Temes generals
  • Aigua: Cap problema, es pot contractar a totes les escales sense problemes.
  • Llum: Cap problema, es pot contractar a totes les escales sense problemes.
  • Gas: Quan es va fer l'inspecció de la instal·lació es va detectar un excés de presió al barri. Això va obligar a instalar uns reductors de presió a cada comptador. Els reductors ja estan instalats. Teoricament avui dimecres 23 de març passarà l'inspector del gas per donar el vist i plau a la instal·lacio. Quan tinguin el vist i plau ja es podrà contractar el servei.
  • Vial ITV: El dia 17 d'abril venç el termini que tenen els propietaris privats per començar la tercera fase d'urbanització que afecta a l'accés al vial. A partir d'aquella data l'Ajuntament té les mans lliures per començar la urbanització de la 3a fase i després passar la factura als privats. El pitjor dels escenaris, parlant de temps, seria que passés això. Segons el Camats aquestes obres durarien un mes i mig (posar voreres, ultima capa d'asfalt, etc..) així que com a molt aniríem a parar a finals de maig per poder accedir a Mas Llui per el vial de la ITV.
Bloc A
  • Inundació parking: Els de la companyia del gas varen obrir una rasa al costat de l'entrada del parking i de dos trasters de l'edifici A. Aquesta rasa la varen deixar oberta i es per on es va filtrar aigua al parking i als trasters. Ja esta solventat el problema.
  • Humitats: Quan Promunsa va demanar a Dragados que repiquessin la façana, els operaris varen haver de treure les juntes entre les plaques metàliques negres que hi ha entre les finestres i la paret de la façana. Una vegada arreglat el problema de la façana no varen tornar a colocar aquestes juntes. Això va provocar que amb les plujes de la setmana passada apareguessin humitats a algunes vivendes. Dragados ja ha recolocat aquestes juntes i ha revisat també totes les juntes del passamans dels terrats. Teoricament, problema solventat.
  • Neteja de les escales: Promunsa elmateix dia de l'acte d'entrega de claus va fer netejar totes les escales, pero amb el moviment d'operaris i gent les escales s'han tornat a embrutar molt. Promunsa s'ha compromés a tornar a netejar les escales.
  • Brossa: Els contenidors ja estan ubicats, per poder canviar els contenidors a l'altra banda dels carrer per evitar possibles males olors als balcons a l'estiu hem de demanar-ho a l'Ajuntament, cosa que ja vam fer ahir mateix enviant un correu al regidor de Medi Ambient.
  • Rampes d'accés al parking de l'edifici A: El grau d'inclinació fa que quan accedeixes al parking la majoria de cotxes toquin el paraxocs amb el terra. El Camats es va comprometre a fer-hi un cop d'ull per veure possibles solucions.
Bloc B
  • Bonificació adjudicataris edifici B: Tots els adjudicataris de l'edifici B, excepte aquells que varen firmar el contracte de compra-venta l'any 2010, seran compensats per les demores. Aquesta compensació se'ls descomptarà dels honoraris que hauríen de pagar el dia de l'escriptura. El descompte es fixarà en base als diners avançats a Promunsa a raó d'un 3% d'interés i un retard de 3 mesos. Aproximadament entre 300 i 400 euros en funció dels diners abonats en concepte d'entrada.
Bloc T
  • Els pisos de les portes 2ª i 3ª de Protecció oficial ja han passat l'inspecció de la Generalitat i estan esperant a rebre la resolució definitiva, que també la dona la Generalitat. Un cop rebin la certificació només faltarà que l'Ajuntament doni la llincencia de primera ocupació. (suposadament es un tramit ràpid ja que l'ha de fer l'Ajuntament).
  • Tots els pisos lliures, portes 1ª i 4ª, ja tenen la celula d'habitabilitat, per tant ja podríen entrar a viure tot i que Promunsa té previst començar a fixar dates per firmar l'escriptura a partir del dia 4 d'abril esperant a tenir tots els papers de les escales de Protecció oficial.
  • La Caixa te ordres de Promunsa desde la setmana passada que es vagi posant en contacte amb els adjudicataris.
  • Teoricament els serveis de llum , aigua i ja es poden contractar igual que l'edifici A i el gas es podrà contractar al mateix moment que ho faci l'edifici A tal i com hem explicat anteriorment.

12 comentaris:

Jesus ha dit...

Lo del gas ya no se que decir, en fin 20 dias despues de firmar la hipoteca y aun sin poder pedir el gas, y uno que tiene la necesidad de irse a vivir alli, pues a ducharse por ahi, esto parece de chiste....

No se si alguien se ha dado cuenta del ruido que hacen los extractores de los lavabos, al menos en el numero 20 y tercer piso, si alguien ha dormido alli se dara cuenta, no entiendo lo que han puesto ni como, solo se que el ruido es muy molesto, nos estamos preocupando del ruido de las basuras, y el mayor ruido lo tenemos dentro de casa, nose si se areglara el tema, porque de verdad es muy molesto y mas a la hora de dormir.

Eso que legalmente en 3 meses todo el mundo ha de estar empatronado yviviendo alli, al ser de VPO, al ritmo que vamos con los servicios.....


Espero que se solucionen estos problemas y lo del ruido de los extractores de los baños me voy a ir a la farmacia a comprar unos tapones para poder dormir y le pasare la factura a promunsa

Unknown ha dit...

Hola Jesus.
Jo també he sentit que molt de soroll el tema dels banys, i crec que s'hauria de buscar una solució, però també et dic que el tema de les escombraries es prou serio!!
Jo visc en un primer i tu en un tercer!!!
No es qüestió de prioritzar però una cosa no es imcompatible amb l'altra.
Cal buscar una solució pels sorolls de tot plegat, i deixem de treure importancia al que no ens afecta individualment!!!
TOTS TENIM RAÓ I JUNTS ACONSEGUIREM MÉS SOLUCIONS!!!!

Jesus ha dit...

Ya se que tots tenim rao i tot se ha de solucionar, pero de veritat nosaltres ya estem instalats alli,mes concretament desde ahir i aquesta nit m'he tornat boig amb aquet soroll durant tota la nit¡ per aixo te dic com no es solucioni aviat pujare al terrat i buscare a on esta conectat aquet ventilador y el desconectare.......

ya se que entre tots sera tot millor

Miquel Yago ha dit...

Volem solucions YA!

PROU PROBLEMES!

Unknown ha dit...

Hola a tots!

està clar que junts tenim més força.

Per cert, he mirat la bústica i només hi h auna carta de Promunsa amb el tema del gas, res referent a l'ascensor...

Olvega ha dit...

Hola!!!
Soy del bloque B y me parece una tomadura de pelo que nos indemnicen con 300 miserables euros cuando llevamos esperando un piso desde 2007.
En la última reunión nos dijeron que nos entregarían los pisos antes del verano pero al paso que van será antes del verano pero del 2012.
También se comentó que haríamos una primera visita durante el mes de marzo, pues a día de hoy aún no he recibido una carta de PROMUNSA para decirme nada.
BASTA YA!!!
En serio, no sé si desde la comisión se puede hacer algo más pero yo ya no tengo ni ilusión por el piso.
Saludos, y gracias por todo lo que hacéis.

Alvaro ha dit...

Una pregunta a todos,ahi alguna persona que le vaya el mando del parking

Jesus ha dit...

El parking por lo que he visto al menos hasta hace un par de dias va de forma manual, lo que por la parte interior hay un bloqueo, realemente no se para cuando tienen pensado arreglar la puerta, pero viendo como va todo haber si para verano tenemos la puerta de forma automatica.

Hoy es el gran dia segun promunsa se puede contratar el gas, al menos eso me dijeron el martes que el viernes se podia contratar, luego como con todo llamaremos y nos diran que no, y otros 3 o 4 euros de la llamada menos, total, espero que todo esto se solucione porque el ducharse con agua fria no es muy recomendable

pedro ha dit...

Tema: PARKING
No sería lo más lógico que tb se necesitara llave para bajar por el ascensor el parking??
De la manera que lo han puesto, cualquier persona puede acceder que entre en la portería, ajena a lo pisos, puede bajar al parquing por el ascensor, sin problema.
Es cierto que no podrá subir en ascensor pero.. puede coger las escaleras.

en los botones de -1,-2 que han puesto en el ascensor, tb se debería poner llave.

Unknown ha dit...

Buenos dias,
primero de todo queria agradecer a la comision el trabajo que ha estado haciendo, 1000 gracias.
yo soy propietaria de la escalera num.14, pero en estos momentos me encuetro en el extrangero. Familiares que han ido a ver el piso este fin de semana me han comentado que el ascensor empieza a tener alguna rayada. Me gustaria sugerir, si os parece bien, que durante el tiempo que la gente se este trasladando o con obras, se podria forrar el ascensor con algun carton para evitar que se estropee antes de hora. Lo haria yo pero me es un poco complicado. Es una sugferencia para evitar el luego tener que reparar algo nuevo...

Gracias!

GaLcE ha dit...

Me parece muy buena idea Irene!! Lo propongo para cuando nos den los pisos en el Edificio T. :)

GaLcE ha dit...

Hola futuros vecinos!!

He hablado con una empleada de correos, que sepais que muchos ya teneis cartas en la oficina y que hasta que no se habra el vial de la ITV no las llevaran porque no pueden ir por Sant Feliu.

Ademas me dice que el ayuntamiento no les ha dicho nada y ellos siguen a la espera.

Me recomienda que cada uno de nosotros llamemos al ayuntamiento a quejarnos para que agilicen el tema del vial, o bien hagan alguna cosa provisional para que ellos puedan ir sin salir de Sant Just y que les notifiquen de la existencia de las calles, que en su dia les dieron un plano del proyecto pero ahi se ha quedado la cosa.

Ademas, quizas seria interesante que la comision hiciera alguna gestion tanto con promunsa como con el ayuntamiento.

Me ha dicho que si quiereis podeis llamar a correos para confirmar que teneis correspondencia e irla a buscar.

Un saludo,